TROJKE RAZDVOJENE NAKON ROĐENJA: Majka jednu zadržala, dve dala na usvajanje, a posle 26 godina saznale su UŽASNU ISTINU

Nakon rođenja trojki, njihovi roditelji su zadržali jednu od njih, dok su druge dve dali na usvajanje. Zbog loših finansijskih sredstava roditelji su doneli tu odluku

Lifestyle
Autor:
TROJKE RAZDVOJENE NAKON ROĐENJA: Majka jednu zadržala, dve dala na usvajanje, a posle 26 godina saznale su UŽASNU ISTINU
Foto: Printscreen/facebook

Neobična priča povezuje tri sestre, trojke Riki Džamp, Džulijanu i Kendal koje su razdvojene po rođenju.

Riki Džamp (32) i njene sestre Džulijana i Kendal Skavo rođene su 7. juna 1991. godine, ali se nisu lično srele do 11. godine.

Majka je dala na usvajanje dve ćerke

Ketlin, njihova majka, koja je gluva i bila je radnica u pošti sa malim primanjima, i njen suprug Li, u to vreme vozač kamiona, znali su da ne mogu da odgajaju troje dece zbog loših finansija.

Ketlin je nakon porođaja odlučila da da na usvajanje Džulijanu i Kendal jer su u tom momentu bile u stomaku okrenute u istom pravcu, pa je verovala da treba da ostanu zajedno i da se ne razdvajaju.

Riki je odrastala znajući da ima još dve sestre, ali Džulijana i Kendal nisu znale za to kako su rođene sve do osnovne škole.

"Živeli smo na oko šezdesetak kilometara od njih," prisetila se Riki koja je znala da je jedan par usvojio obe sestre. " U jednom trenutku, kada smo imale oko 8 godina, otišle smo u kupovinu u blizini mesta gde su one živele. Prišla mi je devojčica i pomislila sam da je to Džulijana - bila je to jedna od mojih sestra."

Devojčice su se odmah povezale i počele su jedna drugoj da pišu pisma razmenjujući utiske i nadoknađujući propuštene godine.

"Imale smo jaku vezu, tako da smo se osećale kao da se znamo oduvek," rekla je Riki.

"Mama je uvek osećala jaku krivicu zbog toga što je njih dve dala na usvajanje. Kada su nas videli zajedno i roditelji mojih sestara su znali da je naše zajedničko druženje prava stvar," ispričala je Riki.

Otac Li preminuo je kada su devojčice imale 10 godina. Ketlin se nakon toga preselila sa ćerkom u Misuri, kako bi bila bliže svojim roditeljima. Međutim, pre te odluke sestre su još jednom odlučile da se nađu u tržnom centru.

"Kada smo se čule i dogovorile da se nađemo, sve smo pritrčale i zagrlile se. Prvi put kada sam pričala sa Riki, osećala sam se kao da sam doživotnim prijateljem. Bila sam toliko zabrinuta zbog sastanka bez razloga", ispričale su Džulijana i Kendal.

Biološkog oca su pronašle sa 26 godina

Nije dugo trajalo njihovo uživanje u zajedničkom druženju. Pravi šok je usledio kada su trojke otkrile da Li nije njihov biološki otac. On se podvrgnuo vazektomiji, a Ketlin je potražila donora i odabrala je intrauterinu oplodnju.

Riki je biološkog oca pronašla na sajtu "Ancestry.com" kada je imala 26 godina: "Poslala sam tati imejl u kome sam se predstavila, a on je odgovorio veoma ljubazano i objasnio ko je. Bio je iznenađen što ga zovem, ali rado je razgovarao sa mnom. Jasno sam stavila do znanja da ne tražim bilo šta od njega".

Riki i Džulijana su se lično srele sa njim, a Kendal nije bila spremna za susret.

"Čitavo ovo iskustvo nije bilo lako. Očigleno je da sami birate svoju porodicu. Iz ove situacije izašlo je i nešto zaista lepo. Mama je uspela da blagoslovi sa decom dvoje ljudi koji nisu mogli 7 godina da imaju biološku decu," rekla je Riki pričajući o ljudima koji su usvojili njene sestre.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs