OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA JE TEŠKO DA ODRŽE VEZU I BRAK: Retko su spremni na kompromise a njihov karakter je promenljiv

Retko su spremni da se upuste u vezu ali teško i održe dugu vezu, ovi znakovi su najzahtevniji po pitanju obavezivanja sa partnerom.

Lifestyle
Autor:
OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA JE TEŠKO DA ODRŽE VEZU I BRAK: Retko su spremni na kompromise a njihov karakter je promenljiv
4 horoskopska znaka koja teško održe vezu i brak, Foto: Shutterstock

Za ove horoskopske znake je duga veza ili brak ravna sedmici na lotou. Često su teški i sami sebi a naročito partneru. Međutim ako uspete da se ukopite u načine razmišljanja ili uz karakterisitke ovih znakova takva veza bi zaista mogla potrajati.

Strelac

Predstavnici ovog znaka su najvatreniji i najsenzualniji u ljubavi ali se takođe i veoma plaše da će igubiti svoju slobodu. Najčešće su zainteresovani za ljubav bez obaveza. Romantična osećanja i zaljubljivanje se mogu doživeti tek na početku veze, čim strasti splasnu, počinju potpuno da blede.

Kada birate partnera, imajte u vidu da strelac obraća pažnju samo na najbolje od najboljih. One o kojima neki i ne sanjaju. Pored ovog vatrenog predstavnika uvek treba da postoji misteriozna osoba, neko oko koga će razbijati mozak celog života. Sa ovim horoskopskim znakom uvek treba da budete na oprezu: čim shvati ko ste vi zapravo, jednostavno ćete mu dosaditi. Strelac vas može ostaviti zauvek, čak i ako ste u braku.

veza, partneri
foto: Shutterstock

Škorpija

Moto Škorpije u vezama je "Vremenom ćete se navići". Ove osobe nikada neće slediti vođstvo svoje srodne duše. Navikli su da ozbiljno ograniče svoj obim i osobu koja je u paru sa njim. Teško je izgraditi skladan odnos sa takvim znakom, njihovo ponašanje i raspoloženje se mogu menjati svakodnevno.

Kada se ujutru probudite sa njima, možda ćete osetiti da vas niko do sada nije toliko voleo, a sledećeg jutra ćete se možda osećati kao da ste zakleti neprijatelji. Teško je slagati se sa ovim znakom, ali možete uspeti i probati da se prilagodite čestim promenama raspoloženja.

veza, ljubav
foto: Shutterstock

Blizanci

Za Blizanca, veze su lutrija. Kao par mogu da izaberu osobu koja ih razume ali im to brzo dosadi, pa su već u potrazi za vedrom i harizmatičnom ličnošću sa kojom im nikada neće biti dosadno. Po prirodi, dvojni znak, često je u suprotnosti sa sopstvenim pravilima i uverenjima.

Blizanac, čak i u braku, može da vodi dvostruki život i da ima ljubavnicu ili ljubavnika. Drže se ljubavi jer se plaše samoće. Ovaj horoskopski znak je težak, čak i sam sa sobom. Zbog toga će samo pravi heroji moći da održe odnos sa predstavnikom vazdušnog elementa.

veza
foto: Shutterstock

Rak

Rakovi su pre svega porodičan znak, ali pre nego što preuzmu obaveze iz porodice i prosperitetnog života, oni će prići na taj način da budu sigurni da žele da postanu muž ili žena sa vama. Rakom vlada samo-sumnja, a to ih čini podložnim poteškoćama. Pored Raka treba da postoji osoba koja može da preuzme teret odnosa i zauzme se za interese svoje srodne duše.

Teško je izgraditi odnose sa predstavnicima vodenog elementa, jer su skloni stalnoj depresiji i samotraženju. Drugo poluvreme će uvek morati da pronađe aktivnosti koje će oživeti duh Raka, inspirisati ga da samo živi i uživa u svetu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs