MARS U DEVICI OD 10. JULA DOMINIRA, NJIMA SE ŽIVOT MENJA IZ KORENA: Bitno je da znate PODZNAK, ova 3 će se PREPORODITI

Ova zanimljiva pojava na astrološkom nebu stigla je 10. jula, a evo šta svaki horoskopski znak može da očekuje od nje - došlo je vreme preporoda!

Lifestyle
00:00h Autor:
MARS U DEVICI OD 10. JULA DOMINIRA, NJIMA SE ŽIVOT MENJA IZ KORENA: Bitno je da znate PODZNAK, ova 3 će se PREPORODITI
Šta Mars u Devici od 10 jula do 17 avgusta donosi svakom znaku?, Foto: Shutterstock

Mars u Devici će trajati od 10. jula do 27. avgusta 2023. godine, a na ovu pojavu se osvrnula i astrološkinja Nina Nikolovski, koja je istakla da će imati najbolji uticaj na 3 podznaka horoskopa!

- Mars je akcija, motiv, sukob, energija, prodornost i kada se nađe u ovom znaku, vreme je da se uhvatimo u koštac sa obavezama - naglašava i otkriva kome će se to sreća osmehnuti.

Žena, Devojka, uživanje, Leto, Odmor, Par, Ljubav, Jutro
foto: Shutterstock

Dakle, neka se za sjajan perios pripreme oni koji su u podznaku Bik, Jarac ili Devica!

- Njima pravi lep aspekt. Mars može da donese lepe promene. Bikovima je odličan period za zaljubljivanje, promenu emotivnog statusa, izlaženje na sastanke. Njima sledi puno lepih provoda, imaće pokretačku energiju. Ovo je idealan period za bavljenje sportom. Imaće mnogo više strasti i elana da urade nešto, savet je da se posvete svojim hobijima. Device će se isključivo baviti sobom, fizičkim izgledom i radom na sebi. Njima će sve biti kako treba - kaže astrološkinja za "Mondo".

Upozorava da bi Jarčevi trebalo da obrate pažnju na papirologiju.

-Jarčevi u podznaku mogu da imaju dobar period za putovanja, za neku aktivnost koja je vezana za inostranstvo, ali trebalo bi da pripaze na granicama, odnosno, da vode računa da imaju sve spremne papire. Ipak, imaju lepe aspekte koji se tiču samih dešavanja na putu. Ovo je pokret da se završi sve što je nedovršeno, imaće mnogo sreće sa završnim ispitima na fakultetu.

studenti, učenje
foto: Shutterstock

Sa druge strane, Nina je naglasila da na oprezu treba da budu Strelčevi, Ribe i Blizanci u podznaku.

- Mars u Devici pravi loše aspekte. Strelčevi bi trebalo da povedu računa na poslu, da ne ulaze u konflikte sa nadređenima, da izbegavaju loše situacije i da dobro obavljaju svoj posao. Nije povoljan period za započinjanje novih poslova. Blizanci ne treba da se svađaju sa ukućanima. Energiju mogu da usmere na renoviranje stana, ali pre nego što se upuste, trebalo bi tri puta da provere sve detalje kako ne bi došlo do zastoja, problema ili nepredviđenih okolnosti - objanjava astrološkinja i dodaje:

- Ribe treba da spuste loptu kada je partnerstvo u pitanju, kako ne bi došlo do razmirica u braku. Ukoliko potpisuju neke papire, treba dobro sve da provere. Možda će otići na neki sudski spor čiji ishod ide u korist drugih ljudi, tako da bi tu, takođe, trebalo da pripaze.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs