BIO JE VRHUNSKI HIRURG, A ONDA JE POČINIO GNUSAN ZLOČIN: Ubio ljubavnicu na BIZARAN NAČIN, a odbrana mu je bila sramna

Nemački hirurg Andreas David Niederbišler bio je najbolji u svojoj praksi, a onda je ubio ljubavnicu na potpuno bizaran način.

Lifestyle
10:30h Autor:
BIO JE VRHUNSKI HIRURG, A ONDA JE POČINIO GNUSAN ZLOČIN: Ubio ljubavnicu na BIZARAN NAČIN, a odbrana mu je bila sramna
Kako je najbolji nemački hirurg ubio ljubavnicu, Foto: Printscreen/youtube

Hirurg Andreas David Niderbišler, vrhunski nemački lekar u oblasti plastične hirurgije, osuđen je 2019. na devet godina zatvora zbog teškog silovanja i nanesenih telesnih povreda kojima je podlegla njegova ljubavnica, identifikovana kao Ivon M.

U tom trenutku je nesrećna žena imala 38 godina, a kako su tadašnji mediji naveli bila je u braku.

Pre nego što je završio u zatvoru, Niderbišler je radio kao vrhunski plastični hirurg u bolnici Ameos u gradu Halberštat u blizini Hanovera. Ivon je bila njegov pacijent pre nego što je par započeo aferu, koja je na kraju dovela do njene smrti u februaru 2018. Pored toga, hirurg je koristio internet da bi upoznao druge žene radi intimnih odnosa, rečeno je na suđenju.

Inače, do tragedije je došlo kada je doktor Niderbišler posuo kokainom svoj polni organ i naterao Ivon da ga oralno zadovolji, a žena se usled tog čina predozirala. On se tokom suđenja branio tvrdnjama da je Ivon bila svesna u šta se upušta i da je i sama bila korisnik opijata.

Pomenuta presuda nedavno je dopunjena još jednom. Doktoru je naime naloženo da plati 13.000 evra na račun bolničkih troškova žrtve koji su nastali dok su lekari pokušavali da joj spasu život, preneo je Daily Mail. Kako dalje navode, novac će biti prosleđen nemačkom osiguravajućem društvu koje je platilo Ivonino lečenje.

2021. godine viši regionalni sud stao je na stranu porodice preminule i naložio lekaru, kojeg su zbog perverznih fantazija nemački mediji prozvali Kristijan Grej, da plati troškove sahrane.

Doktor se na sudu branio ćutanjem
Doktor se na sudu branio ćutanjem foto: Printscreen/youtube

Niderbišler se tokom suđenja u početku branio ćutanjem, ali je kasnije kategorički tvrdio da se ne smatra odgovornim za Ivoninu smrt. On je takođe negirao da je drogirao druge žene, iako je sudu rečeno da je slične radnje ponovio sa tri žene u periodu od 2015. do 2018. godine.

Detalji istrage su pokazali da je krišom stavljao kokain u njihove čaše za šampanjac, ruževe za usne i paste za zube.

Da, bilo je droge, ali nikada nisam drogirao nijednu ženu bez njenog znanja“, rekao je Andreas pred sudom. Niederbšler se kasnije žalio na kaznu, ali je ona odbijena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs