"IZLAZIM NA SASTANKE I SPAVAM SA MUŠKARCIMA": Ljubavni život najstarijih sijamskih blizanaca mnoge je ZAPREPASTIO

Lori i Džordž su nastariji sijamski blizanci na svetu, a ne kriju kako izgleda njihov ljubavni život.

Lifestyle
Autor:
"IZLAZIM NA SASTANKE I SPAVAM SA MUŠKARCIMA": Ljubavni život najstarijih sijamskih blizanaca mnoge je ZAPREPASTIO
Kako izgleda ljubavni život sijamskih bliznakinja?, Foto: Darla Khazei, Pacificcoastnews.c / Pacific coast news / Profimedia

Nedavno smo pisali o sijamskim bliznakinjama Ebi i Britani Hensel koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Ljude je ponajviše zanimalo izgleda ljubavni život sijamskih bliznakinja.

Ebi i Britani
Ebi i Britani foto: Printscreen/youtube/ Naked Stories

Iako Ebi i Britani ne vole da pričaju o toj temi, istina je da one kao i drugi sijamski blizanci imaju ljubavni i intimni život, te se nedavno jedna od njih i udala.

Najbolji primer za to bi verovatno bila priča o Lori i Džordžu Šapelu (59) iz Pensilvanije koji su najstariji sijamksi blizanci na svetu. Dele 30 posto tela, ali se identifikuju kao pojedinci i imaju odvojene ljubavne živote.

Ebi Džordž Šapel su nasjtariji sujamski blizanci na svetu
Ebi Džordž Šapel su nasjtariji sujamski blizanci na svetu foto: Charles Sykes / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sijamske bliznakinje Šapel rođene su kao sestre Lori i Dori, ali 2007. Dori je počela da se identifikuje kao muškarac i sada je poznata kao Džordž. Lori je otkrila da želi da pronađe muža i ima decu, a otkrila je i da je izgubila nevinost s 23 godine. Džordž podržava sestrine veze i daje joj privatnost u intimnim trenucima s partnerima.

- Kada sam išla na sastanke, Džordž bi nosio knjige za čitanje. Ne vidim zašto bi me činjenica da smo spojeni sprečila da imam ljubavni život i da se osećam kao žena - ispričala je Lori koja je bila i verena 2006. godine, ali njen partner je nažalost poginuo u nesreći.

- Džordž je tada pazio na mene. Da nije bilo njega, ne znam bi li bih mogla to da preživim - dodala je.

Džordžu ne smeta što Lori želi da pronđe supruga i ima decu.

- Ona i njen budući muž mogu da rade šta god žele. Ja ću se ponašati kao da nisam tu - rekao je Džordž jednom prilikom.

- Naučili smo da brinemo o sebi od malih nogu i imali smo odlične ocene u školi - rekla je Lori koja je završila i fakultet i prvakinja je u kuglanju, a Džordž nastupa kao kantri pevač.

Lori i Džordž jedno drugom su najveća podrška
Lori i Džordž jedno drugom su najveća podrška foto: Charles Sykes / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Kad smo se rodile, lekari nisu mislili da ćemo napuniti 30, ali dokazali smo da nisu bili u pravu. Toliko toga smo naučili u poslednjih 50 godina i nastavićemo da živimo život punim plućima - kaže Lori.

Džordž ne može da hoda pa Lori gura njegova kolica kako bi mogli da se kreću.

- Svako od nas ima svoje hobije, a za vreme njih onaj drugi čita knjigu, slaže slagalicu ili nešto treće. To je najbolji način da se nosimo s ovom situacijom - objasnila je Lori, a prenosi The Sun.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs