MAJKA TROJE DECE RADILA U CRKVI, A ONDA JE POSTALA STRIPTIZETA: Od golih fotografija zarađuje na stotine hiljada dolara

Nikol Mičel iz Kalifornije majka je troje dece, i tvrdi da nakon što je napustila crkvu i postala striptizeta nikad nije bila zadovoljnija svojim životom.

Lifestyle
13:43h Autor:
MAJKA TROJE DECE RADILA U CRKVI, A ONDA JE POSTALA STRIPTIZETA: Od golih fotografija zarađuje na stotine hiljada dolara
Majka 3 dece radila u crkvi a onda je postala striptizeta, Foto: Printscreen/instagram

Nekadašnja sveštenica i majka troje dece Nikol Mičel napustila je crkvu kako ostvarila svoju dugogodišnju želju da postane striptizeta.

Odgajana u staroj hrišćanskoj porodici, ova želja za Nikol bila je nedostižna sve dok nije skupila hrabrost i deklarila se kao biseksualka, a potom izgradila i uspešnu karijeru kao striptizeta, model i erotska plesačica.

Nikole na svom Instagramu ima preko 260 hiljada pratioca sa kojima redovno deli svoje golišave fotke i videe, a popularna je i na sajtu za odrasle "OnlyFans" gde ljudi plaćaju da bi videli njene eksplicitne fotografije i videozapise, prenosi Daily Mail.

"U početku sam objavljivala sa samo toples fotografije, a sada primam primam zahteve od klijenata i snimam videe prema njihovim željama", rekla je za strane medije.

Kad su se Nikole i njen sada već bivši suprug pridružili evanđelističkoj crkvi, donela je odluku koja joj je promenila život.

Nikol je tada počela da ispituje svoju seksualnost. Godine 2016. nakon što je otišla na predstavu koja je bila orjentisana na LGBT zajednicu, shvatila je da je biseksualna i panseksualna.

Uvek sam bila deo crkve i činila sam sve što sam mogla da ispunima svoje zadatke, ali sam vremenom shvatila da više ne pripadam tamo. Ja sam ‘queer’, a moja crkva ne prihvata moju zajednicu", rekla je ona.

Nije želela da živi dvostruki život pa je zauvek napustila crkvu i sve je javno otkrila u videu na YouTube platformi.

Nikol, koja se sada preselila u Los Anđeles i razvela se od supruga, kaže da je "srećnija nego ikada".

„Mislim da, kao i svaki roditelj, želim najbolje za svoju decu i nikada im ne bih naudila. Znaju da se bavim modelingom. Mislim da će se, kada budu stariji i kada budu videli moj rad, smejati“, zaključila je Nikol.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs