pogledajte

"OVAKAV STEPEN BEZOBRAZLUKA I BAHATOSTI NIGDE NE POSTOJI": Srbin izazvao lavinu BESA zbog renoviranja stana, gore mreže

Srbin izazvao lavinu besa zbog renoviranja stana u Januaru, cela drama prenela se a društvene mreže.

Lifestyle
Autor:
"OVAKAV STEPEN BEZOBRAZLUKA I BAHATOSTI NIGDE NE POSTOJI": Srbin izazvao lavinu BESA zbog renoviranja stana, gore mreže
Srbin izazvao lavinu besa zbog renoviranja stana, Foto: Shutterstock

Drštvene mreže postale su platforma za debate, rešavanje problema, dok neretko sve to pređe u veliku svađu. Ovog puta, jedna objava na Tviteru izvazvala je pravu pometnju među Srbima.

Naime, jedan korisnik Tvitera postavio je fotografiju na kojoj se vidi obaveštenje iz jedne zgrade u kojoj se odvijaju višemesečni radovi, a koji su izazvali revolt stanara.

"Poštovane komšije, želim da vas obavestim da ćemo u stanu broj 30 izvoditi radove u perodu od 23. januara do 15. marta 2023. godine, poštujući kućni red i održavajući čistoću hodnika. Za sve informacije pozovite boroj... Srdačan pozdrav i hvala na razumevanju.", pisalo je u obaveštenju.

Ubrzo su reagovali vidno uznemireni stanari, koji su munjevitom brzinom hemijskom olovkom dodali komentare na obaveštenje.

"Znači probijanje mozga dva meseca! Halo! Jel pravite kuću?", napisao je jedan stanar.

Ceo slučaj ubrzo je završio na Tviteru, dok je tvorac objave uz fotografiju napisao: "Samo u Srbiji može da se renovira stan dva meseca u Januaru. Ovakav stepen bezobrazluka, bahatosti nigde ne postoji".

Tviter se usijao od komentara koji nisu prestali da se nižu.

"Da, toliko traju radovi. Nemoguće je naći majstore i sve ih uskladiti. Za koliko vi mislite da se završava stan, 3 dana?"

"Pa čovek kupio stan, hoće da ga sredi i da se useli. Nećše više da plaća zakup. Kulturno obavestio komšije i ako odrzi što je napisao (kućni red i čistoću) i ne razumem šta nije u redu. Kome to smeta, treba da živi u kući a ne u zgradi."

"Nije korektno. Prvo je radio kupatilo tri nedelje vidi hilti 6-7 sati dnevno.Posle toga pauza par dana i kreće haos nakon toga, sečenje zidova, bušenje itd. Tek tada ostavlja ovo obaveštenje na ulazu. Eto ti proceni."

"Mi smo u zgradi prošle godine (12. januar) imali slično obaveštenje, samo bez roka završetka. Počelo je tada, a završilo se krajem juna. Radovi nisu bili non-stop, ali bukvalno dan nije prošao bez nekog sranja, pri čemu su hiltijem tukli kao da ruše Keopsovu piramidu."

"To je sve veliko "ako" poštuju kućni red, ako ostave majstore bez nadzora zabole ih za kućni red. Ostaviće prljav lift, hodnik, ulaz ceo i tako 2 meseca, a potraje to i više."

Šta vi mislite, ko je u pravu i da li je u redu renovirati stan duže vreme?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs