GOVORILI SU DA JE RUŽNA I DA IZGLEDA KAO SMEĆE: A onda je na operacije dala 35.000 evra i potpuno promenila lični opis

Devojka po imenu Selin Santino zbog uvreda je rešila da se podvrgne plastičnim operacijama i potpuno je promenila svoj izgled.

Lifestyle
13:24h Autor:
GOVORILI SU DA JE RUŽNA I DA IZGLEDA KAO SMEĆE: A onda je na operacije dala 35.000 evra i potpuno promenila lični opis
Dala je 35000 evra na plastične operacije i ne planira da stane, Foto: eline Centino / mediadrumworld. / Media Drum World / Profimedia

Devojka iz Švajcarke po imenu Selin Santino postala je planetarno poznata po činjenici da je doslovce promenila lični opis, a sve zahvaljujući plastičnim operacijama.

Selin je za svoje operacije potrošila čak 35.000 evra, a mnogi ističu da je veoma lepo izgledala i pre silnih zahvata, a njene fotografije od pre i posle silnih operacija zapepastile su sve korisnike društvenih mreža.

Ona se na ovaj potez odlučila nakon višegodišnjeg maltretiranja u tinejdžerskom periodu. Naime, vršnjaci su joj se rugali i ismevali je na svakom koraku, govorivši joj da je “ružna” i da ju je “teško gledati”.

Selin je ispričala i da je maltretiranje išlo dotle da se često pravila da je bolesna, samo kako bi izbegla odlazak u školu.

“Mučili su me svaki dan, svaki put zbog nečeg drugog. Ili su mi govorili da izgledam kao dečak jer nisam imala grudi ili je moja zadnjica bila predebela, što mi se sada sviđa. Deca su mi govorili da mi lice izgleda kao đubre, da mi je stil oblačenja ružan, ništa im na meni nije odgovaralo. Zadirkivali su me, vređali, ignorisali… Nikada mi nisu dali priliku da pokažem ko sam, videli su samo ‘ružnu’ Selin”, rekla je ona.

Do sada je čak tri puta operisala grudi, ali i nos te je ubrizgala filere u obraze, bradu i usne.

“Uvek sam želela da imam velike grudi. Da vodim normalan život bez osuđivanja i kritika... Uštedela sam puno novca dok sam bila mlađa. Nisam uopšte izlazila pre 18. godine. Mnogo sam radila i sav sam novac potrošila na operacije. Sada sam puna samopouzdanja i osećam se genijalno. Jača sam nego ikad. Ako me neko i uvredi, nije mi važno. Viš niko ne može da me povredi", objasnila je ona.

Poručila je da se ona kao osoba nije promenila iako je izmenila skoro sve kada je reč o njenom fizičkom izgledu. Međutim, i pored svega toga kaže da je već sedam godina sama i da ima problema da pronađe dečka. Selin veruje da su muškarci isuviše nervozni i uplašeni da bi joj se udvarali.

Pogledajte tu neverovatnu promenu u našoj galeriji:

1 / 5 Foto: Celine Centino / mediadrumworld. / Media Drum World / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs