povukao se sa javne scene

VELIKI ŠMEKER I FRONTMEN LEGENDARNE GRUPE 187 DANAS JE JOŠ VEĆI FRAJER: Muzika ga više ne zanima, ima potpuno NOV POSAO

Marko Janković je 90-ih bio jedan od najpopularnijih izvođača, a nije bilo žene koja nije bar malo bila zaljubljena u ovog pevača.

Lifestyle
17:04h Autor:
VELIKI ŠMEKER I FRONTMEN LEGENDARNE GRUPE 187 DANAS JE JOŠ VEĆI FRAJER: Muzika ga više ne zanima, ima potpuno NOV POSAO
Kako danas izgleda marko janković iz grupe 187, Foto: Printscreen/youtube/TebrexMusic

Marko Janković bio je velika zvezda grupe 187, koja je bila alternativa turbo folk sceni devedesetih godina. Iako je stekao veliku slavu, on se potpuno povukao iz javnosti, ali je i dalje fatalan po žene, sudeći po njegovom izgledu, redovno vežba, bavi se onom što voli i izgleda drugačije.

Ovom hip-hop sastavu na početku pomogao je pokojni Gru, a od trojice članova najviše se, prema nekim mišljenjima, isticao Marko Janković. Nekadašnji član grupe 187 ne eksponira se u medijima, ali i dan danas pripadnice lepšeg pola lude za njim.

Iako su ovoj grupi predviđali veliku uspeh, oni su odlučili da se povuku sa scene i posvete životu daleko od javnosti i kamera.

Stiče se utisak da je to potpuno opravdano, s obzirom na to da puno polaže truda u svoj izgled, redovnim vežbanjem i zdravo ishranom, što se može zaključiti na osnovu njegovih objava na društvenim mrežama. Takođe, Marko Janković je potpuno promenio zanimanje, sada se bavi dizajnom i konsaltingom, a u isto vreme je lajfstajl fotograf, kao i kreativni direktor.

"Muzika mi ne nedostaje. To je bila jedna interesantna faza, koju sam proživeo sa 20 godina. Sada sam u drugom filmu. Ključ sreće je da čovek bude zadovoljan sobom i pronađe za sebe posao koji ga ispunjava. Ukoliko ne može to, onda treba da se trudi da zavoli ono što radi, dok se ne ukažu neke bolje prilike - rekao je Marko.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs