šokantno

KONOBARICA DOBILA POZAMAŠAN BAKŠIŠ: Ali kad je videla poruku na računu - zaledila se! Da li je ovo moguće?

Nepoznati muškarac ostavio je konobarici napojnicu od 1000 dolara, ali to je nije oduševilo zbog poruke koju je dodao na račun.

Lifestyle
Autor:
KONOBARICA DOBILA POZAMAŠAN BAKŠIŠ: Ali kad je videla poruku na računu - zaledila se! Da li je ovo moguće?
Konobarica dobila pozamašan bakšiš sa uvredljivom porukom, Foto: Shutterstock

Jedna konobarica suočila se sa vrlo čudnom situacijom kada je na poslu dobil veliki bakšiš i jeziv komentar na računu od jednog gosta.

Njegov račun iznosio je ukupno 128,89 dolara, no dodao je 1000 dolara napojnice uz poruku: "Lepe bradavice, princezo. Nazovi me."

Sa čime se žene sve suočavaju kada rade takav posao, ovo je samo jedan od primera. Dok su komentari bili da je trebala to da iskoristi ona je imala drugačiji stav. Za nju je to bilo uvredljivo.

Ostavio joj je svoj broj, ali ona ga je prekrila pre objave fotografije računa na Redditu. Mnogi korisnici poručili su joj da baci račun i prozvali takav potez uznemiravanjem. Bilo je i onih koji su bili drugačijeg mišljenja kojima ovakva poruka ne bi toliko zasmetala.

"Koliko god ovo bilo jezivo, bila bih polaskana. Kompliment i dobra napojnica. Ipak ga ne bih nazvala", napisala je jedna korisnica, a još je nekoliko njih navelo kako im takva poruka ne bi smetala ako dolazi uz napojnicu od 1000 dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs