REDDIT

MOMCI, DA LI BI VAM BILO NEPRIJATNO DA SE TUŠIRATE SA DRUGIM MOMCIMA: Muškarci se raspričali, a žene plaču od smeha!

Na društvenoj mreži "Reddit" jedno pitanje je izazvalo ljude na razne komentare! Evo o čemu je reč

Lifestyle
Autor:
MOMCI, DA LI BI VAM BILO NEPRIJATNO DA SE TUŠIRATE SA DRUGIM MOMCIMA: Muškarci se raspričali, a žene plaču od smeha!
Foto: Profimedia

"Momci, da li bi vam bilo neprijatno da se tuširate sa drugim momcima?" Glasilo je pitanje na Reddit-u, a komentari su samo stizali! Reč je o tuširanju na bazenu, u teretani i takvim sličnim mestima, ali ovo pitanje je mnoge muškarce podsetilo na vojsku!

Evo kako su se izjasnili Srbi:

"Ko je bio u "staroj" vojsci to je bila svakodnevna pojava. Boli te t**i, bitno ti da se okupaš da ne smrdiš na kilometar."

"Hahaha, na Dedinju, 50 odjednom. 5-7 min. Pa ti gubi vreme. Nije neprijatno, smešno je 1 minut ukupno. Treba vratiti vojsku obaveznu, što sam stariji to sam ubedjeniji!"

"Molim? Ja se bez mojih ortaka ne tuširam!"

"Ništa ne fali, samo ako se ne ispusti sapun."

"Ja sam imao probleme sa tim, imam kompleks zbog veličine penisa. Išao sam na hirurško smanjivanje ali ništa nije pomoglo."

"Posle bleje u CZ-u mogu go da blejim na sred centra bez blama. A i nemam vise stidljivu bešiku. 9/10 iskustvo"

"Idem u teretanu i često (nenamerno) vidjam piše u svlačionici, pa sam i navikao da ih vidjam, mada ne bih voleo da stavljam i svoju glamuroznu ć** na displej."

"Ne. Ne volim grupnu golotinju. Neugodno mi je da budem go pored drugih ljudi."

"Posle vojske i tusiranja sa 50 idiota godinu dana nista mi ne smeta!"

******

"Neprijatno mi.

Nisam bio u vojsci, pa da moram jbg. Ubeđen sam da je većini neprijatno, ne samo meni što nisam nikad bio aktivni sportista.

Bile jedna situacija na jednom fudbalskom turniru. Završili utakmicu presvlačimo se, svi goli ali samo do gaća. Samo jedan baja se skinuo go i ide po svlačionici i hoće da priča sa svima. Jedna grupa već igrala sa njim i znaju da to uvek radi i kuliraju dok mi ostali koji prvi put igramo stali onako zbunjeno, nije nam jasno što se čovek skinuo jer vode nije ni imalo i niko se nije tuširao.

Upadne on među tu našu grupu zbunjenih i poče onako da mlatara sa k***m i da se dere, parafraziram: "šta je? neprijanto vam? jel što vam manji ku****i ili što ste prikriveni pe***i?"... Neke gluposti u tom fazonu, sa akcentom kako smo svi mi latentni homoseksualci ali sa najgej gestikulacijom ikada. Jako neprijatno, ne bih nikada ponovio više. "

"Neprijatno bi mi bilo jer ne želim da me iko gleda golog osim đevojke a i ne želim ja nikoga da gledam golog, ni strance, a pogotovo ne drugove, gadno mi je!"

"U teretani je zajednički tuš. Naviknes se, meni ne smeta...samo ne spuštaj pogled."

"Ko je mene pitao dal volim il ne volim. Nabiju nas 30 u kupaonicu puste vodu dva ipo minuta pa ko stigne da se opere stigne. Vojna gadost…"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs