Potražite na kioscima najnoviji StilBook

Novi broj StilBook-a od sutra na kioscima

Dame od stila novi broj StilBook-a moraju imati u rukama, a zašto ovaj magazin predstavlja svu lepotu modernog života otkrivamo vam kroz teme, koje ne smete propustiti
Lifestyle
19:24h
Novi broj StilBook-a od sutra na kioscima
http://www.youtube.com/watch?v=WB9HgSkByCs
Zavirite u carstvo cipela i otkrijte šta od obuće diktira modu ovog leta. U novom broju StilBook-a, pored letnjeg vodiča za cipele, videćete zašto je tema broja Fleur de lis i kakva se priča krije iza ljiljana. U tonu ovog cveta biće i glavni editorijal magazina, zato ne propustite priliku da uživate u interesantnim i jedinstvenim fotografijama.
Ona je ljudima približila modni svet Marije Antoanete, žene koja je simbol rasipništva, a vi ćete, kroz ekskluzivan intervju, imati priliku da se upoznate sa njenom karijerom. Reč je o Bojani Nikitović, koja je bila deo tima čuvene italijanske kostimografkinje Milene Kanonero (Milena Canonero), dobitnice Oskara za kostime u filmu o Mariji Antoaneti (Marie Antoinette). Još jedna dama, Dragana Kunjadić Kapasa, vlasnica kompanije Costume nacionale, govoriće eksluzivno za novi broj StilBook-a. Zato, budite u korak sa trendovima i svetskom modnom scenom - živite život sa stilom uz najnoviji StilBook.
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs