Gledanje sa prevodom, kad god vama odgovara

Najbolji način da opustite mozak i zabavite se: Omiljene serije i filmovi na HBO GO

Predstavljamo spisak najzanimljivijih i najpopularnijih ostvarenja

Lifestyle
Autor:
Najbolji način da opustite mozak i zabavite se: Omiljene serije i filmovi na HBO GO
Foto: Promo

Kojim god poslom da se bavite, današnje vreme je prosto takvo da smo svi pod manjim ili većim stresom, hronično umorni i bez ideja kako da se potpuno opustimo, odmorimo mozak od svih briga i obaveza i malo uživamo.

Da biste očuvali mir i „restartovali se“ nakon napornog radnog dana - zabava je obavezna! Gledanje filmova i serija uvek nam prvo padne na pamet kada razmišljamo kako da „ubijemo“ višak vremena ili se opustimo. Zato smo za vas pripremili spisak nekih od najzanimljivijih naslova dostupnih putem HBO GO striming servisa, gde možete da ih pogledate kad god vam odgovara, sa prevodom na srpski.

UBITI IV

Džodi Komer glumi psihopatsku ubicu Vilanel, a Sandra O igra Iv, ženu koja je zadužena da je uhvati, u ovoj uzbudljivoj i napetoj seriji. Iv je dokona radnica bezbednosne službe, veoma britkog uma, koju kancelarijski posao ne ispunjava do kraja i ne ostvaruje njene snove o špijuniranju. Vilanel je elegantna žena talentovana za ubijanje, koja koristi prednosti svog nasilnog posla. Dve izuzetno inteligentne žene, podjednako opsednute jedna drugom, sukobljavaju se u epskoj igri mačke i miša.

NEVINE LAŽI

Nagrađivana serija sa fantastičnim ekipom oskarovki u glavnim ulogama prati grupu majki čiji naizgled savršeni životi postepeno dovode do ubistva. Priča koju su na ekranu oživele Nikol Kidman, Ris Viderspun, Lora Dern, Zoi Kravic i Šajlin Vudli istražuje opasnost laži, izdržljivost prijateljstva, krhkost braka i surovost zdravog roditeljstva, a u drugoj sezoni im se pridružuje i neverovatna Meril Strip.

foto: Promo

GOSPOĐA AMERIKA

Nova serija sa oskarovkom Kejt Blančet u glavnoj ulozi inspirisaće vas, zabaviti i omogućiti da zavirite u to kako je izgledala borba za prava žena tokom sedamdesetih godina 20. veka. Radnja je zasnovana na istinitim događajima koji su prethodili ratifikaciji Amandmana o jednakim pravima i antikampanji koju je predvodila Filis Šlafli, lepotica koja je postala konzervativna aktivistkinja. Ovu „girl power“ priču pratimo iz perspektive žena iz tog doba – kako Šlaflijeve, tako i feminiskinja Glorije Stajnem, Beti Fridan, Širli Čizom, Bele Abzug i Džil Rakelshaus.

foto: Promo

MOJA GENIJALNA PRIJATELJICA

Zasnovana na planetarno popularnim bestselerima iz Napuljske tetralogije Elene Ferante, serija prati nezaboravno prijateljstvo Elene i Lile, pokrivajući više od 60 godina njihovih životau opasnom i fascinantnom Napulju. Kada najvažnija ličnost u njenom životu nestane bez traga, Elena, sada već starija žena koja živi u kući prepunoj knjiga, uključuje kompjuter i počinje da piše priču o njihovom prijateljstvu, pokušavajući da odgonetne misteriju Lile, svoje genijalne najbolje prijateljice i, na neki način, najgoreg neprijatelja.

foto: Promo

ZVEZDA JE ROĐENA

Bredli Kuper i Lejdi Gaga su zvezde ovog hit filma o tragičnoj ljubavi iskusnog muzičara Džeksona Mejna i mlade muzičke nade Ali.Ona je spremna da odustane od svog sna da postane poznata pevačica... sve dok je Džek ne nagovori da stane ispod reflektora. Međutim, iako Alina karijera kreće uzlaznom putanjom, njihova veza se raspada, a Džek nastavlja da vodi borbu sa unutrašnjim demonima. Ovo je za Lejdi Gagu prva glavna uloga u filmu, za koju je nominovana za Oskara, kao i rediteljski debi Bredlija Kupera.

foto: Promo

BILO JEDNOM... U HOLIVUDU

Najnoviji film Kventina Tarantina odvija se 1969. godine u Los Anđelesu, gde se sve menja, a televizijska zvezda Rik Dalton (Leonardo Dikaprio) i njegov dugogodišnji dubler i kaskader Klif But (Bred Pit) pokušavaju da uspeju u industriji koju jedva mogu da prepoznaju. Film prati nekoliko ispreplitanih priča posvećenih poslednjim trenucima Zlatnog doba Holivuda.

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs