vodiće vas u pravom smeru

Nepogrešivo 6 čulo: Kad ne znaš u kom pravcu da kreneš osloni se na intuiciju!

Nekad je odgovor na svako pitanje ispred nas, samo trebamo bolje da slušamo

Lifestyle
21:53h Autor:
Nepogrešivo 6 čulo: Kad ne znaš u kom pravcu da kreneš osloni se na intuiciju!
Foto: Shuterstock

Kada smo u dilemi i ne možemo da procenimo koja odluka je najbolja, intuicija je dragocena. Ona može da nas odvede u pravom smeru, samo ako malo bolje obratimo pažnju na nju.

Ona je fenomen koji još uvek nisu uspeli da objasne, ali više puta je dokazano da je zaista moćna i da može da nasluti mnoge stvari.

Evo u kojim situacijama je intuicija od neprocenive koristi:

Kad vam unutrašnji osećaj govori da nešto nije u redu iako je sve na prvi pogled savršeno. Čak iako ne možete da nađete logično objašnjenje za osećaj uznemirenosti u nekom trenutku, poslušaj te ga, možda će vas spasiti velikih nevolja.

Od prvog dana 2020. sve će krenuti po zlu: Ova 3 znaka čeka najgora godina do sada!

foto: Shutterstock

Ako osećate strah ili nelagodu da uradite nešto, a intuicija vam govori da će to biti najbolja odluka, verovatno ne greši. Zahvaljujući intuiciji izlazimo iz zone komfora i postižemo velike rezultate.

Kada vaša veza naizgled finkcioniše dobro, ali onaj unutrašnji glas vas opomene da nije reč o velikoj ljubavi. Ako se javi i malu crv sumnje, intuicija će ga prepoznati.

Ako imate osećaj da ste u opasnosti, oslonite se na intuiciju.

6 čulo će otkriti bolest pre svakog lekara. Ukoliko se javi osećaj da nešto nije u redu sa vašim telom, obratite se lekaru.

Vidim te, čujem te, i pomoći ću ti: Sveta Matrona Moskovska leči i izbavlja iz nevolje svakoga ko joj se obrati ovim rečima!

foto: Shuterstock

Ako vam se javi osećaj da taj posao nije za vas i da možete mnogo bolje, verovatno je to tačno. Unutrašnji osećaj ponekad više ceni naše sposobnosti nego što naš racionalni deo može da ih sagleda.

Koliko god da osoba preko puta vas deluje šarmantno, ukoliko vam intuicija kaže da nešto tu nije u redu, verovatno je u pravu.

Ne potcenjujte osećaj da vas neko ne voli, čak i ako tvrdi da ne može da živi bez vas.

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs