Vredi probati

Zbog ovoga brže starimo, srce strada, a masti se lepe: Kako da nadoknadite enzime u telu!

Redovonom upotrebom ovog napitka uništićete kandidu, izbalansirati pH vrednost u telu, izbeleti zube, smršati i detoksikovati ceo organizam
Lepi & Zdravi
15:42h Autor:
Zbog ovoga brže starimo, srce strada, a masti se lepe: Kako da nadoknadite enzime u telu!
Foto: Thinkstock

Enzimi imaju veliki uticaj na vaše zdravlje. Oni koji imaju visok nivo enzima u telu, generalno su zdraviji, jer enzimi zapravo predstavljaju biološki katalizator, koji utiče na sve reakcije i funkcije u organizmu.Zbog njihovog nedostatka brže starimo, a telesna tkiva više ne mogu da se grade. Postoje sumnje da baš zbog nedostatka enzima hrana ne može da se svari ispravno, a minerali iz hrane ostaju neapsorbovani.

Ali, postoji rešenje - indijski napitak od limuna, meda, sode bikarbone i melase (zaslađivač) obiluje mineralima i čisti organizam. Ovo piće može da spasi vaše zdravlje i zato ga što pre napravite i popijte.

Tvrdi da je izlečio rak u 4. stadijumu sodom bikarbonom: Ovo je njegov recept od 2 sastojka! (FOTO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Recept: Uzmite jedan organski limun ili limetu ili grejpfrut, stavite u blender, dodajte vodu, med i melasu po ukusu. Posle mućenja, dodajte jednu 1 kašičicu sode bikarbone i promešajte.

Redovonom upotrebom ovog napitka uništićete kandidu, izbalansirati pH vrednost u telu, izbeleti zube, smršati i detoksikovati ceo organizam.

Ovaj napitak će vam usput i očistiti krv, sniziti holesterol i ojačati srce.

Koren može da izleči rak, a cvet srce i dijabetes: Zašto ovu biljku stalno bacamo?!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs