Vredi probati

Top forma za samo dva dana: Vikend dijeta za potpuno čišćenje organizma!

Za vreme dijete možete da pijete i čaj od trešnje ili čaj od kukuruza, koji su dobri protiv celulita
Lepi & Zdravi
22:36h Autor:
Top forma za samo dva dana: Vikend dijeta za potpuno čišćenje organizma!
Foto: Shutterstock

Učinite nešto dobro za svoje telo i sprovedite vikend plan detoksikacije koji će vas za samo dva dana ubaciti u top formu.

Jelovnik vikend dijete sadrži mnogo voća, povrća i tečnosti, kao i čaj i kafu od ječma. Dnevni meni sadržava između 1.000 i 1.200 kalorija, što je znatno manje od normalne ishrane, zbog čega dijeta ne sme da traje više od dva dana. Po završetku nastavite da jedete laganu i zdravu hranu, kako biste održavali kilažu.

Kod dijete su pogotovo važni ananas, zeleni čaj i kafa od ječma. Ananas ima mnogo minerala, vode, vlakana i enzima, što ga svrstava u red diuretika.

12 dana jela samo banane - Žena opisala transformaciju celog tela! (VIDEO)

Zeleni čaj, koji ne sadrži tein ili kofein, uklanja otrove iz organizma. Pijte ga ohlađenog, najbolje ujutro i popodne. Kafa od ječma ne sadrži kofein, ima efekat pročišćavanja i oslobađanja od otrova. Kafu od ječma možete da zamenite čajem.

Smanjite unos soli i bibera, i pijte barem litar i po vode dnevno. Hleb možete da zamenite krompirom. Za vreme dijete možete da pijete i čaj od trešnje ili čaj od kukuruza, koji su dobri protiv celulita.

Subota

Doručak: šoljica kafe od ječma, dva dvopekaUžina: šoljica zelenog čaja bez šećera, šoljica na komadiće isečenog ananasaRučak: mešana salata, testenina s povrćem, parmezan, kriška ananasaVečera: supa od povrća, batak na žaru bez kože, salata od rendane šargarepe, parče integralnog hleba

Tajna vitkosti Sindi Kraford - 4 pravila kojih se pridržava! Preuzmite bar dva!

Nedelja

Doručak: običan jogurt, šoljica raznih žitaricaUžina: šoljica zelenog čaja bez šećera, dva keksaRučak: zelena salata, omlet s jajima, paradajzom i spanaćem, parče integralnog hleba, jabukaVečera: pirinač s peršunom, salata od slatkog anisa (komorača) s vlašcem, parče integralnog hleba, kruška

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs