Svideće vam se

Večeras se okupajte u đumbirovoj kupki: Čudesna tajna stara hiljadama godina! (RECEPT)

Kada se đumbir pomeša u kupki sa snažnom mineralnom bazom, kao što je gorka so ili magnezijum sulfat, stvara se proces koji se naziva obrnuta osmoza
Lepi & Zdravi
22:08h Autor:
Večeras se okupajte u đumbirovoj kupki: Čudesna tajna stara hiljadama godina! (RECEPT)
Foto: Profimedia

Đumbir se smatra jednim od najboljih prirodnih namirnica za detoksikaciju, a često se preporučuje i u programima čišćenja tela i detoks dijetama.

Zbog svog protivupalnog, antioksidativnog i antiulceroznog delovanja, u medicinskim tretmanima koristi se hiljadama godina, jer sadrži snažna detoksikacijska svojstva zbog koncentracije jedinjenja gingerola i šogaola.

Ova jedinjenja imaju protivupalni i antispazmolitički efekat na gastrointestinalni sistem, a kada se đumbir pomeša u kupki sa snažnom mineralnom bazom, kao što je gorka so ili magnezijum sulfat, stvara se proces koji se naziva obrnuta osmoza.

Ovaj postupak uklanja so i potpuno detoksikuje telo, a u isto vreme omogućava ulazak magnezijuma u telo.

Očistite arterije, sačuvajte srce i jetru: Čudesna tečnost izbacuje masnoće!

Recept za đumbirovu kupku:

Sastojci: Pola šoljice rendanog ili đumbira u prahu, nekoliko kapi eteričnog ulja đumbira, 1 kašika sveže rendanog đumbira, prazna filter kesica za čaj i 1 šoljica gorke soli ili magnezijumovog sulfata.

Postupak pripreme:

Napunite kadu toplom vodom, dodajte đumbir, gorku so i eterično ulje.

U ovoj čudesnoj kupki trebalo bi da uživate bar 15 - 20 minuta, kako bi svi efekti mogli da deluju.

Ukoliko se znojite i nekoliko sati nakon toga, ne brinite, to je normalno, a nakon ovog tretmana preporučuje se da pijete puno vode.

Uz pomoć ove kupke, oslobodićete se svih otrova u telu, koža će vam biti glatka i nežna, a zbog magnezijuma će vam se i opšte stanje tela popraviti.

Zovu je najlekovitijom tinkturom sveta: Jedna biljka i rakija, lek za sve bolesti! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs