U potpunosti izbacila meso iz ishrane: Evo šta se sve dogodilo u njenom telu!

Nikada nisam imala problema sa težinom, ali smatrala sam da je vegeterijanstvo odličan način da zadržim liniju, iskrena je Debi
Lepi & Zdravi
15:54h
U potpunosti izbacila meso iz ishrane: Evo šta se sve dogodilo u njenom telu!
Foto: Shutterstock

Da li ste nekada razmišljali da u potpunosti izbacite meso iz ishrane i pređete na vegetarijanski režim?

Jedna žena je to učinila pre dve decenije i odlučila je da svoje iskustvo podeli sa celim svetom.

Nakon više od dvadeset godina vegetarijanstva Debi Dikson iz Londona primetila je promene na svom telu.

Iako je svoje stanje u početku pripisivala napornom radnom tempu, gubitak kose, hronična iscrpljenost i sve učestaliji psihički slomovi naterali su ovu 35-godišnjakinju da potraži stručnu pomoć.

Uzrok lošem opštem fizičkom stanju veoma ju je iznenadio - krivac za zdravstvene tegobe ove mlade Engleskinje bio je nedostatak mesa na jelovniku, zbog čega je nivo gvožđa u njenom organizmu bio izuzetno nizak!

Odrekla se šećera na mesec dana: Neverovatno iskustvo jedne žene!

"Nikada nisam imala problema sa težinom, ali smatrala sam da je vegetarijanstvo odličan način da zadržim liniju. Ipak, kada sam otišla u bolnicu, nakon ispitivanja je ustanovljeno da je nivo gvožđa u mom organizmu katastrofalno nizak. Zadržali su me nekoliko sati na infuziji, a zatim sam dobila terapiju koja se sastojala od vrlo velikih doza gvožđa u sledećih šest meseci, uz vrlo neprijatne nuspojave", otkirla je Debi.

Nakon nekoliko nedelja terapije i uvođenja mesa u ishranu, njeno zdravstveno stanje znatno se poboljšalo.

"Osećala sam se puno bolje, imala sam više energije, a moja kosa konačno se obnovila. Sada jedem meso dva puta dnevno. Sve, od odreska, pa do piletine. Nikada ga više neću izbaciti iz svog jelovnika", zaključila je ona.

Iako vegeterijanski način ishrane ima mnoštvo prednosti kada je u pitanju zdravlje, imajte u vidu da meso preko potrebne materije za organizam, pa ako ih ne nadoknađujete kroz suplemente, dobro razmislite da li ćete nastaviti sa istim režimom.

Slavni naučnik otkriva najmoćniji prirodni lek: Četiri kašike dnevno pomažu lečenje raka! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs