Probajte

Trik od 90 sekundi jači od dve šoljice kafe: Čudesan efekat na celo telo!

Ono što je zanimljivo jeste da se u ovaj trik kune i modna dizajnerka Viktorija Bekam
Lepi & Zdravi
00:32h Autor:
Trik od 90 sekundi jači od dve šoljice kafe: Čudesan efekat na celo telo!
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Ukoliko se ujutro teško budite i osećate da imate manjak energije, postoji rešenje koje možete da primenjujete svakog jutra, a rezultati će trajati celoga dana i bićete oduševljeni efektom.

Prema ekspertima iz “Karijer gerl dejli”, mnogi od nas se ujutro tuširaju na pogrešan način. Naime, oni su otkrili trik koji traje 90 sekundi, a koji utiče na vašu energiju tokom celog dana i održava vas budnim. Ono što je najzanimljivije jeste da se u ovaj trik kune i modna dizajnerka Viktorija Bekam.

Rutina koja će vam oduzeti samo 90 sekundi ujutro daće vam više energije od dve šoljice kafe, podići će vaš imuni sistem i poboljšaće vam raspoloženje.

Naučnici tvrde da tuširanje toplom vodom dovodi samo do stanja neispavanosti i umora. Ono što bi trebalo da radite jeste da se prvo tuširate hladnom vodom oko 30 sekundi, zatim toplom još 30 i preostalih 30 sekundi bi trebalo da tuš opet podesite na hladno.

Naravno, osećaj će u prvih nekoliko dana biti vrlo neprijatan, ali ubrzo ćete se navići na ovakav režim, jer je osećaj tokom celog dana neverovatan, tvrde eksperti.

Ovakvom metodom tuširanja otvorićete kapilare i ubrzati cirkulaciju, što će podsticajno delovati na vaše telo i um. Pored toga, smanjiće nivo stresa i pomoći će vam da sagorite kilograme na mnogo efikasniji način.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs