Inspirativna priča

Božićna priča: Za 12 meseci napravila strahovitu promenu na svom telu! (FOTO)

Za 12 meseci Don je uspela da smrša 38 kilograma - sada nosi haljinu pet brojeva manju
Lepi & Zdravi
02:48h Autor:
Božićna priča: Za 12 meseci napravila strahovitu promenu na svom telu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Don Holsvort je 47-godišnjakinja, majka dvoje dece i žena koja se hrabro suočila sa jednim od svojih najvećih problema - gojaznošću.

Naime, Don je rešila da ovogodišnje božićne praznike dočeka duplo mršavija. Za svoj stomak kaže da je poput Deda Mrazovog, te da je zbog toga iz jelovnika izbacila čokoladu, grickalice, pitu sa mesom i tri glavna obroka dnevno.

Za 12 meseci Don je uspela da smrša 38 kilograma - sada nosi haljinu pet brojeva manju. U tome joj je pomogla majka Sju Bin (66), naredivši joj da se sabere i uhvati u koštac sa problemom.

Don sada ne može da iščeka proslavu za Božić za koju je pripremila malu crnu haljinu! Ove godine se, za promenu, neće skrivati i stideti svog tela.

U najdebljoj fazi imala 118 kg: Prepolovila se jedući ove 3 namirnice! (VIDEO)

"Zgrozim se kada pogledam svoje fotografije sa prošlog Božića. Moj stomak je bio toliko velik i ispupčen da sam izgledala kao Deda Mraz. Jela sam verovatno trostruko veću porciju od preporučene, a praznici su mi bili povod da jedem još više", iskrena je Don.

"Ishrana mi je takođe bila vrlo loša, stalno sam jela hranu za poneti, a užinala čokoladu. Bukvalno sam doživela otrežnjenje kada mi je majka rekla da se saberem i poradim na sebi", kaže Don i dodaje:

Skuvajte 4 cela limuna u šerpi: Tečnost pijte svaki dan 3 nedelje! Razlog je sjajan! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Prošle godine sam bila najveća osoba na poslovnoj proslavi za Božić, imala sam 101 kilogram, izgledala sam ogromno i znala sam da je moja mama u pravu", priseća se ova 47-godišnjakinja.

"Ove godine ću za proslavui nositi crnu haljinu pet brojeva manju i ne mogu da išečakam da je obučem. Ne mogu da verujem koliko sam postigla u proteklih godinu dana. Sada imam mnogo više samopouzdanja".

Medicinska sestra smršala 35 kg kao od šale: Ovo su 3 ključne stvari za skidanje sala! (FOTO)

Don otkriva da se prošle godine pridružila udruženju za mršavljenje "Slimming World", i da je svoje nezdrave obroke zamenila zdravijom varijantom.

"Nije poenta u gladovanju, jer će vam se kilogrami vratiti čim se vratite na stari način ishrane. Moj život se od prošle godine potpuno promenio, našla sam novi posao, i konačno osećam da mogu da budem prava majka svojim sinovima, a da ne budem konstantno umorna", zaključuje Don.

Sada ova super mama putem Instagrama svojim primerom inspiriše i druge ljude da se suoče sa svojom kilažom i reše problem, piše mirror.co.uk.

Kristina Radenković smršala 20 kg bez dijete: Voditeljka otkriva najbolje trikove! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs