Vredi probati

Ruski super recept skida 20 godina sa lica i tela: Smršajte i podmladite se!

Izmešajte ova četiri sastojka i ponavljajte postupak na svakih 5 godina
Lepi & Zdravi
10:54h Autor:
Ruski super recept skida 20 godina sa lica i tela: Smršajte i podmladite se!
Foto: Thinkstock

Ruska narodna medicina bogata je lekovitim receptima, a među njima našao se i ovaj biljni eliksir “večne mladosti”, spoj bilja izuzetne lekovitosti - kamilice, kantariona, smilja i pupoljaka breze.

Sve te biljke bogate su lekovitim svojstvima koje su potvrdili mnogi naraštaji, a konzumacijom ovog eliksira moći ćete se upoređivati i sa 20 godina mlađim ljudima.

Za pripremu vam je potrebno: 100 grama cvetova kamilice, 100 grama kantariona, 100 grama cvetova smilja, 100 grama pupoljaka breze.

Za pripremu eliksira dobro izmešajte navedene sastojke i čuvajte ih u hermetički zatvorenoj posudi. Uzmite jednu veliku kašiku mešavine i prelijte sa pola litre ključale vode, poklopite i nakon 20 minuta procedite.

Kako Rusi čuvaju zdravlje svih organa: Biće vam žao što ranije niste znali!

Čuvajte napitak u termosu da bude topao. Popijte pola napitka ujutru na prazan stomak, a ostatak dva sata nakon večere, nakon toga nemojte više ništa piti niti jesti.

Prva tura kapljicama radi se mesec dana, a druga tura sme se ponoviti tek nakon 5 godina.

Ovaj napitak će vam pomoći u mršavljenju bez držanja dijete i kod poremećaja metabolizma. Očistiće telo od toksina i na taj način poboljšati rad srca, jetre, bubrega i pankreasa.

Eliksir povećava elastičnost krvnih sudova, pomaže kod multiple skleroze, preventivno deluje protiv infarkta i ublažava hipertenziju. Eliksir večne mladosti prijatnog je ukusa, a po želji se može zasladiti kašičicom meda.

Kašičicu meda rastvorite u vodi, pa se umijte: Trik koji će vam odmah očistiti lice! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs