Super rezultati

Pili 500 ml vode pre svakog obroka: Evo šta se dogodilo nakon eksperimenta!

Ovo stvarno nije nikakvo odricanje, trošak ili bilo šta drugo za šta biste mogli da pronađete opravdanje i ne izborite se sa viškom kilograma
Lepi & Zdravi
08:54h Autor:
Pili 500 ml vode pre svakog obroka: Evo šta se dogodilo nakon eksperimenta!
Foto: Shutterstock

Kako letnje vrućine polako jenjavaju, tako se i briga o vitkoj liniji i dobrom izgledu kod većina žena postepeno smanjuje.

Ali, kako ne biste pred iduće leto ponovo imali isti problem i na brzaka želeli da skinete višak kilograma kako biste u bikiniju izgledali zanosno, treba da uradite jednu jedinu stvar!

Bez dijete, stresa i odricanja od omiljene hrane, samo jedna mala navika čuvaće vaše telo u top formi i držati ga podalje od suvišnih kilograma. Reč je o ispijanju 500 ml vode pre svakog obroka.

Dva meseca pile po jednu čašu soka od paradajza: Eksperiment oduševio žene!

Naime, istraživanje sprovedeno na Univerzitetu u Birmingemu pokazalo je da, osim pravilne ishrane i redovnog vežbanja, mršavljenu značajno doprinosi i čaša od pola litre vode svakog dana pre jela.

Studija je obuhvatila 84 gojazne i osobe sklone gojenju. Tokom 12 nedelja eksperimenta, njih 41 je konzumiralo veće količine vode pre jela, a njih 43 je trebalo da zamisle da im je želudac već pun, pre nego što počnu sa obrokom.

Stručnjaci su došli do sjajnih rezultata - oni koji su pili vodu pre sva 3 obroka, u proseku su izgubili oko 4,3 kilograma!

Sa druge strane, oni koji su zamišljali da im je želudac pun, izgubili su prosečno oko 0,8 kilograma.

Sutra čim ustanete popijte 600 ml vode: Evo šta će se dogoditi!

"Lepota ovog saznanja je upravo u jednostavnosti. Ako pijete vodu pre obroka, izgubićete višak kilograma. Kada usvojite ovu naviku, a naročito ako uz to i vežbate i pazite šta jedete, imaćete savršenu liniju", objašnjava Helen Pareti, profesorika sa Univerziteta u Birmingemu.

Ovo stvarno nije nikakvo odricanje, trošak ili bilo šta drugo za šta biste mogli da pronađete opravdanje i ne izborite se sa viškom kilograma. Počnite, probajte bar nekoliko dana i videćete da će biti rezultata, a uz to ćete se i bolje osećati!

Napomena: Tokom istraživanja, testirane osobe pile su isključivo vodu sa česme, a flaširana i mineralna voda su bile zabranjene.

Stavila je jaje u vazelin i nanela na kožu: Kad vidite zašto, radićete isto svakog dana!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs