Bez veštačkih dodataka

Priznati britanski hirurg: Ovako se trajno leči loše varenje, zatvor i tvrda stolica, bez hemije i lekova!

2-3 kašike ove namirnice na dan rešiće vaš problem već za 7 do 14 dana

Fitnes & Nutricija
14:10h Autor:
Priznati britanski hirurg: Ovako se trajno leči loše varenje, zatvor i tvrda stolica, bez hemije i lekova!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Gotovo uvek dugotrajni problemi zatvora i neredovne, odnosno tvrde stolice izazivaju ozbiljne zdravstvene probleme koji mogu biti rezlutat najtežih oboljenja.

Rešenje koje vam predstvljamo razvio je britanski hirurg dr Nil O. Pejnter koji je sa svojim timom nizom eksperimenata razvio metodu koja rešava ovaj problem trajno i efikasno bez i jedne hemikalije ili veštačkog leka.

Rešenje problema odnosno metoda dr Pejntera sastoji se u svakodnevnom konzumiranju pšeničnih mekinja u malim količinama tri puta na dan. Nakon 7-14 dana redovne upotrebe većina ljudi u potpunosti će povratiti 1-2 redovne i mekane stolice na dan.

PROČITAJTE! Pšenične mekinje, lek od glave do pete: Čiste creva i krv od masnoća i otrova, sprečavaju rak!

Kroz eksperimente je utvrđeno da različita količina mekinja pomaže ljudima kod ovog problema. Zbog toga je preporuka da se počne sa dve velike kašike mekinja tri puta na dan. Nakon 7-14 dana ukoliko ova količina ne deluje, povećajte na 3 kašike, odnosno zadržite istu meru ako je rezultat dobar.

Žena (60) popravila vid, očistila jetru i debelo crevo: Smesa koja čuda čini! (RECEPT)

foto: Shutterstock

Mekinje je teško konzumirati same, jer su suve, pa ih možete staviti u mleko, supu, jogurt, vodu, dodati u neko jelo ili na neki drugi način po vašem ukusu. Važno je jedino da redovno tri puta na dan unosite po 2-3 supene kašike pšeničnih mekinja.

Mekinje treba da budu neprerađene, a rezultati kod svih pacijenata koji ih redovno koriste do sada su bili pozitivni.

Tvrda i neredovna stolica većinom je uzrokovana hranom u kojoj nedostaju vlakna. Dr Pejnter ističe da ne postoji određena doza za svakoga, te da je potrebno da svaki pacijent pronađe odgovarajuću meru ekperimentišući u rasponu od 1-4 supene kašike tri puta na dan.

Potrebno je svakih 7 dana menjati količinu dok svako za sebe ne pronađe i postigne meru koja će mu omogućiti 1-2 meke stolice na dan, koliko se smatra normalnim. Nakon regulisanja problema pacijenti nastavljaju da koriste mekinje u ishrani po potrebi.

Vrhunski onkolozi otkrivaju: Mi ovako živimo, da nikad ne bismo dobili kancer!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs