Dva sastojka

Izbacite masnoće i parazite iz creva: Trodnevno čišćenje organizma uz pomoć narodnog leka! (RECEPT)

Paraziti koje žive u našem telu oduzimaju nam energiju. Da bi je nadoknadili, organizam nam traži slatkiše, jer baš glukoza, koju slatkiši sadrže, daje brzu energetsku dopunu organizmu
Fitnes & Nutricija
20:12h Autor:
Izbacite masnoće i parazite iz creva: Trodnevno čišćenje organizma uz pomoć narodnog leka! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Često vas privlači slatko? Na žalost kod većine ljudi (ne samo dece), postoji zavisnost od slatkog. Jeste li se ikada zapitali – zašto?

Postoje dva glavna razloga za ovu zavisnost. Jedan od njih su paraziti u organizmu, a drugi razlog je – stres.Kada čovek jede puno slatkiša, on stvara u svom telu uslove za akumulaciju sluzi. Na ovoj sluzi se počinju razmnožavati gljivice i bakterije.

Prema statističkim podacima, trećina stanovništva pati od parazita. Obično, čovek nije ni svestan njihovog prisustva u svom telu.

Paraziti koje žive u našem telu oduzimaju nam energiju. Da bi je nadoknadili, organizam nam traži slatkiše, jer baš glukoza, koju slatkiši sadrže, daje brzu energetsku dopunu organizmu.

Zbog toga se i formira masni sloj, koji takođe deluje na zaštitu organizma. Generalno, što više parazita – deblji je sloj masti.

Sok od biljke besmrtnosti: Ekspresno izbacuje višak kilograma i otrove iz tela! (RECEPT)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ako se oslobodite parazita, vaša težina se normalizuje i nestaje žudnja za slatkišima.

I tako, kad paraziti prestanu da uzimaju vašu energiju, nestaće pospanost, umor, glavobolja, malaksalost, normalizovaće se metabolizam i mnogo toga. Videćete i sami!

Lečiti se od parazita ili sprovoditi prevenciju (čak i ako mislite da nemate parazita u organizmu), potrebno je dva puta godišnje, dakle, jednom u šest meseci da očistite organizam.

Najefikasnije metode čišćenja organizma su narodne, jedna od njih je sledeća:

Čišćenje organizma od parazita – mešavina lana i karanfilića:

Sastojci: 100 gr semena lana i 10 gr karanfilića.

Karanfilići su zapravo nezreli, neotvoreni cvetni pupoljci zimzelenog tropskog drveta iz porodice mirta. Dok su sveži, ružičasti su, a osušeni menjaju boju u smeđu.

Priprema: Sve zajedno usitniti u prah, u mlinu za kafu. To je vaš lekoviti prah za čišćenje!

Konzumiranje: Uzimati svaki dan po 2 ravne supene kašike, tokom tri dana. Prah možete dodati u kuvanu hranu, u jedan obrok, ili ga pojesti, i nakon toga popiti čašu tople vode (najbolje je u jutarnjim satima). Nakon trodnevnog uzimanja ove smese, napravite pauzu 3 dana. Zatim sve ponovite.

Za tri dana do tela bez bolesti i toksina: Očistite organizam! (RECEPT)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ovu smesu treba konzumirati mesec dana.

O delovanju:

Nemojte da vas zbuni reakcija organizma kao što je svrabež, osip, herpes, promena boje stolice, urina ili još nešto. Ako to primetite (ne moraju svi), to je znak da se organizam čisti. Ovo je vrlo delotvorno sredstvo. Kod konzumiranja, ova mešavina ostaje na zidovima gastrointestinalnog trakta, a rezultat je da će paraziti biti "prisiljeni" da napuste vaš organizam.

Za poboljšanje rezultata, da paraziti konačno napuste svoje prebivalište, preporučuje se korišćenje uvarka lana, na prazan želudac. Za čišćenje organizma dobro je, takođe, uzimati kiselo-mlečne proizvode, semenke bundeve, suncokreta, orahe, peršunov list te sveže ceđene sokove od voća i povrća.

Evo zašto svako veče morate da pojedete kašičicu semena lana!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs