Probajte i vi

Jednostavna indijska dijeta: Prvi vidljivi rezultati već za 7 dana! (RECEPT)

Kari, sastavni deo ove dijete, je vrlo popularan začin u Indiji, koji ubrzava metabolizam više od bilo koje druge namirnice. Iako se konzumira u malim količinama, ima sposobnost da sprečava rast masnih tkiva
Fitnes & Nutricija
18:56h Autor:
Jednostavna indijska dijeta: Prvi vidljivi rezultati već za 7 dana! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

U zapadnim zemljama sve je popularniji indijski način ishrane, zasnovan pre svega na jelima od pirinča. Ova dijeta se bazira na tradicionalnoj indijskoj kuhinji, gde dominiraju jela bogata ugljenim hidratima, s mnogo egzotičnih začina.Na vrhu dijetalnog jelovnika nalazi se pirinač sa karijem i cimetom. Kari je vrlo popularan začin u Indiji, koji ubrzava metabolizam više od bilo koje druge namirnice. Iako se konzumira u malim količinama, kari ima sposobnost da sprečava rast masnih tkiva.

Brzi detoks za mršavljenje: Dva napitka koji tope kalorije! (RECEPT)

Indijska dijeta traje sedam dana, tokom kojih možete izgubiti čak i do sedam kilograma. Tokom trajanja dijete nemojte da pijete druge tečnosti osim obične vode i crnog čaja bez šećera. 7 dana se jede sledeće:

Doručak: 1 šoljica mleka i 1 banana

Ručak: 3 kašike kuvanog pirinča začinjenog solju, 1 šoljica crnog čaja, dve trećine šoljice kuvanog povrća s karijem

Večera: 1 šoljica crnog čaja, 2/3 šoljice povrća s karijem

Ima li jednostavnijeg načina za mršavljenje? Bez gladovanja 3 kg manje za jednu nedelju! (RECEPT)

Recept za povrće s karijem: Tri paradajza iseći na kriške. Oguliti 1 patlidžan, oprati i izrezati na kockice. Dve paprike i 1 šargarepu iseći na trake. Sitno iseckati 2 čena belog luka. Propržiti na maslinovom ulju patlidžan i šargarepu. Dodati paprike i paradajz. Kuvati na laganoj vatri 15 minuta. Zatim dodati 1 kašičicu karija, so i beli luk. Kuvati još 10 minuta.

Sa 19 godina je imala 140 kg: Kako je ova žena smršala 70 kg! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs