Lekovita svojstva

Depresija, negativnost, strah: Čaj od ove biljke oslobađa vas stresa i loše energije! (RECEPT)

Ukoliko više niste u stanju da normalno funkcionišete na radnom mestu i kod kuće, ovaj topli napitak vratiće vam neophodnu energiju
Fitnes & Nutricija
16:58h Autor:
Depresija, negativnost, strah: Čaj od ove biljke oslobađa vas stresa i loše energije! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Strah od poniženja, sramoćenja, umiranja ili bilo kojeg drugog negativnog događaja koji se čini izvan vaše kontrole iscrpljuje vašu energiju i umanjuje snagu. Postajete toliko nesigurni da iznova i iznova ponavljate neke radnje poput proveravanja da li ste zaključali vrata, da li curi plin ili da li ste ugasili svetlo.

Depresija, negativnost i strah postaju dominantne emocije. Više niste u stanju da normalno funkcionišete na radnom mestu i kod kuće. Pomislite da iz ovog začaranog kruga nema izlaza. Međutim, postoje biljke koje mogu da vam pomognu.

Preporuka ruskog doktora Malahova: Ovaj zapaljeni listić automatski oslobađa umora i stresa!

Najbolji biljni lek protiv anksioznosti i stresa - koren sladića (lat. Glycyrrhiza glabra)

Ova biljka ima veliku lekovitu vrednost, korisna je kod mnogih tegoba. Sadrži jedinjenje srodno kortizolu, koji pomaže telu da se lakše nosi s anksioznošću i stresom. Normalizuje funkcije nadbubrežnih žlezdi, smiruje um i podstiče racionalno razmišljanje.

Priprema: Usitnite komadić korena sladića i stavite ga u posudu s kipućom vodom. Prokuvajte pola minuta i ugasite vatru. Nakon 20 minuta procedite čaj i dodajte kašičicu meda ili agava sirupa. Pijte čaj tri puta dnevno, poboljšaće vam raspoloženje, smanjiće stres i dati telu energiju.

Siromaštvo, bolest, svađe: Izlečite negativnu energiju doma!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs