Nega iz kuhinje

Kafom protiv celulita

Kofein je glavni saveznik u borbi protiv celulita, a umesto skupih krema, pokušajte da pobedite masne naslage uz preparate dostupne svima.
Nega
12:38h
Kafom protiv celulita

Celulit je problem koji napada i punije i mršavije, bez obzira na godine. On nije samo estetski, već i zdravstveni problem. Zato ga treba tretirati, ne samo pred bikini sezonu, već tokom cele godine. Većina anti-celulit tretmana je skupa, zahteva puno vremena, a neki od njih su i jako neugodni. Međutim, napitak koji svakodnevno koristimo, može pomoći u eliminaciji celulita. Napravite svoj piling od kafe i proizvoda iz kupatila i kuhinje.

Kafa i morska soDve šoljice mlevene kafe pomešajte sa pola kašičice morske soli i 2-3 kašike ulja za masažu. Pomešane sastojke utrljajte na najkritičnije zone i ostavite da deluje tridesetak minuta. Nakon toga se istuširajte, naizmenično hladnom i vrelom vodom.

Kafa i gel za tuširanjePomešajte gel za tuširanje sa mlevenom kafom. Mešavinu nanesite na najugoroženija područja i kružnim pokretima masirajte. Nakon nekoliko minuta masaže, isperite je naizmenično toplo-hladnom vodom.

Talog od kafe i maslinovo uljeDve kašike taloga tek skuvane kafe pomešajte sa kašikom maslinovog ulja. Stavite smesu na novinu kako bi se ocedila (ne duže od tri minuta), a zatim je nanesite na kožu. Masirajte najugoženije regije grubim sunđerom ili ručno. Za bolje rezultate umotajte se folijom i ostavite masu da deluje nekoliko minuta. Nakon toga se istuširajte.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs