Isprobajte

Kašičica dnevno popravlja imunitet: Limun i maslinovo ulje štite od virusa! (RECEPT)

Ako ste sa prvim jesenjim danima počeli da kijate i slinite, vreme je da u svoj jutarnji ritual uvrstite i ovaj eliksir
Fitnes & Nutricija
19:04h Autor:
Kašičica dnevno popravlja imunitet: Limun i maslinovo ulje štite od virusa! (RECEPT)
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Kombinacija ovih sastojaka oko vas će napraviti nevidljiv štit koji će vas sačuvati od nadolazećih napada virusa i bakterija.

O višestrukoj ulozi maslinovog ulja na zdravlje mnogo se pisalo, no važno je dodati da u kombinaciji sa limunovim sokom ono postaje još snažnije oružje u borbi protiv virusa, bakterija, a telu vraća izgubljenu energiju. Osim toga, organizam se kombinacijom ovih dvaju sastojaka čisti od toksina, a prvi su rezultati vidljivi vrlo brzo.

Naime, prvo ćete primetiti nestajanje velikih tamnih kolutova oko očiju, odnosno podočnjaka. Važno je samo da budete istrajni i ovu kombinaciju ispijate svakoga jutra kroz barem mesec dana.

Stavite luk u uvo: Nećete verovati šta sve leči ovaj savet naših baka! (RECEPT)

Ovaj zdravi „koktel“ napravićete tako da pomešate kašiku maslinovog ulja i limunovog soka (po mogućnosti domaćeg) i popijete ga na prazan želudac ujutro. Nakon toga možete normalno doručkovati.

Osim vraćanja snage telu i čišćenja toksina, poboljšaće vam se i digestivni sistem pa ćete imati i ako želite da smršate.

Ako imatee i probavnih tegoba poput zatvora, sasvimn ćete ih izlečiti. Već nakon nekoliko dana upotrebe ovog zdravog eliksira osetićete promene koje će vas nadahnuti na pribegavanje zdravijem načinu života.

Pomešajte banane i vodu i izlečite dečiji kašalj: Bronhitis nestaje kao rukom odnešen! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs