Planovi u toku

Konačno: udaje se Dženifer Aniston

Kako izvori bliski paru Aniston-Tero tvrde, budući mladenci su se složili oko mesta i vremena, a za listu gostiju će se već nekako snaći
Šuška se
05:38h
Konačno: udaje se Dženifer Aniston
Foto: Beta

Od kako se rastala od Bred Pita (Brad Pitt), Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) je promenila nekoliko momaka, za neke je bila i verena, ali je uvek ostajala sama. Onda je naišao Džastin Tero (Justin Theroux) i nakon mnogbrojnih nagađanja, par se složio da stane na ludi kamen u Kaliforniji, početkom decembra ove godine.

Mnogi su i dalje skeptični, jer je decembar prema holivudskim shvatanjima isuviše daleko. U međuvremenu se pisalo da je 41-godišnji glumac sa Anistonovom samo kako bi dobio na popularnosti. Ipak, Džen i Džastin deluju skladno, a njihovo sledeće zajedničko pojavljivanje nas očekuje na premijeri filma We're the Millers. U komediji u kojoj Anistonova, kojoj je 44, glumi striptizetu, društvo joj pravi nećaka Džulije Roberts (Julia Roberts), Ema (Emma Roberts).

Jedno je sigurno: lista zvanica za venčanje će biti duga, jer je Džen miljenica Holivuda. Naravno, ne očekujemo da vidimo bivšeg supruga, niti njegovu lepšu polovinu, Anđelinu Džoli (Angelina Jolie), zbog koje je ostavio Anistonovu nakon romanse koja je započela na snimanju filma Mr. & Mrs. Smith, 2005. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs