šminkanje sa stilom

Zašto Francuskinje uvek izgledaju besprekorno: Nikad ne prave ovih 5 grešaka!

Zapravo je više reč o tome šta Francuskinje ne rade, a ne o tome što rade kako bi izgledale tako dobro

Nega
Autor:
Zašto Francuskinje uvek izgledaju besprekorno: Nikad ne prave ovih 5 grešaka!
Foto: Shutterstock

Nekako se čini da Francuskinje uvek izgledaju besprekorno pa bismo pomislili da troše puno vremena na brigu o izgledu. No zapravo je više reč o tome šta Francuskinje ne rade, a ne o tome što rade kako bi izgledale tako dobro.

Saznajte kojih se to 5 mejk-ap grešaka Francuskinjama nikada ne događaju!

1. Tragovi ruža na zubima Francuskinje obožavaju da nose ruževe crvenih nijansa, ali nikada im se neće dogoditi da im ruž završi na zubima.

5 odevnih komada prave Francuskinje: One imaju ovo u svom garderoberu bez obzira na sezonu!

foto: Shutterstock

2. Pogrešna nijansa tečnog pudera Francuskinje uspešno izbegavaju nošenje pogrešne nijanse pudera, greške koja se primećuje u vidljivoj liniji u predelu vilice koja ističe razliku između boje lica i vrata. To im uspeva zato što umesto gustih i teških pudera radije biraju laganije i prozračnije pudere koji pružaju prirodan izgled te se bolje stapaju s tonom kože, a lice izgleda svežije. 3. Preterano čupanje obrva Prirodni izgled je pravilo kog se Francuskinje strogo pridržavaju kada je reč o obrvama. Gotovo je nemoguće videti Francuskinju s preterano počupanim obrvama, a urednim ih održavaju tako što ih jednostavno očešljaju kako dlačice ne bi neuredno štrčale.

Tri džokera u rukavu najvećih zavodnica: Ovako to rade Francuskinje!

foto: Shutterstock

4. Preterano konturisanje Preterano konturisanje i naglašavanje delova i crta lica za Francuskinje je veliko ne. Kako bi licu dale prirodan sjaj, umesto nanošenja nekoliko slojeva hajlajtera, stavljaju ulje za lice na tačke lica koje žele istaknuti i i tako u prvi plan stave ono najbolje na svome licu. 5. Odlazak na spavanje sa šminkom Nije neobično videti Francuskinje bez trunke šminke na licu koje pritom izgledaju odlično, a njihova tajna je u tome da jako paze na kožu. Briga o koži počinje sa skidanjem šminke pre spavanje baš svake večeri. Francuskinjama se neće dogoditi da odu u krevet s mejk-apom.

Greške u šminkanju zbog kojih izgledate i do 15 godina starije: 99% žena ih pravi! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs