Napravite sami

Najbolja krema za lice od kokosovog ulja: Sprečava starenje kože od prvog korišćenja! (RECEPT)

Ovaj recept za domaću hidratantnu kremu za lice će vas svakodnevno oduševljavati prekrasnim prirodnim mirisom, dok će vam u isto vreme vlažiti i lečiti kožu
Nega
20:44h Autor:
Najbolja krema za lice od kokosovog ulja: Sprečava starenje kože od prvog korišćenja! (RECEPT)
Foto: Profimedia

Ovaj domaća hidratantna krema za lice se sastoji od samo tri sastojka! Da, dobro ste pročitali. Tri sastojka.I najbolji deo? Priprema traje nekoliko sekundi. I dok je pripremate – sve miriše…

Ovaj recept za domaću hidratantnu kremu za lice će vas svakodnevno oduševljavati prekrasnim prirodnim mirisom, dok će vam u isto vreme vlažiti i lečiti kožu.

Prošli su dani kada smo verovali da kozmetički proizvodi treba da budu kupljeni i skupi, te jako komplikovanog sastava koji vam u stvari može učiniti više zla nego dobra. Najbolje stvari su uvek jednostavne, zar ne?

Sastojci: 1/2 šoljice devičanskog kokosovog ulja, 1 kašičica tečnog vitamina E (čuva od starenja i prirodni je konzervans), 5-7 kapi eteričnog ulja lavande (ili po izboru)

Priprema: jednostavno stavite kokosovo ulje, vitamin E i ulje lavande u činiju. Zatim izmešajte. Ako pravite ovu kremu dok je hladnije vreme, kada kokosovo ulje ima tendenciju da bude tvrdo, moraćete malo da ugrejete kokosovo ulje na sobnoj temperaturi, da ga zgnječite viljuškom i da mikserom pomešate ove sastojke kako bi se ulja povezala, a vi dobili glatki, kremasti proizvod.

Svake druge večeri stavljala ovu masku: Čudesan rezultat je oduševio! (RECEPT, VIDEO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Prebacite u teglu. Čuvajte dalje od izvora toplote i svetla. Najbolje je da je držite u frižideru kako bi bilo kremasto.

Korišćenje i dobrobiti: Koristite ovu hidratantnu kremu ujutru i uveče za lice. Dovoljna je mala količina, a krema traje i traje…

Ako imate masnu kožu, videćete kako kokosovo ulje osigurava koži savršenu hidrataciju bez masnog osećaja koji se često zna osetiti kod kupovnih krema.

Vitamin E pomaže u oporavku od oštećenja i starenja kože, konzervira i pomaže kod opekotina, posekotina, ožiljaka…

5 do 10 godina mlađi izgled: Čuveni doktor Oz otkriva dokazanu rutinu protiv starenja!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Ne zaboravite i ovo:

Kokosovo ulje pruža prirodnu zaštitu od sunca.Kokosovo ulje ostavlja zaštitnu barijeru protiv štetnih uticaja iz okoline.Kokosovo ulje je antioksidant, te je izuzetno antibakterijski i antimikrobno bogato.Ako ste trudni, kokosovo ulje je odlično protiv strija.Kokosovo ulje je nežno i dovoljno sigurno za bebe i decu.

Žene oduševljene rezultatom već posle 7 dana: Domaća krema koja uništava celulit! (RECEPT)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs