Prirodno rešenje

Na lice nanela masku od 4 jeftina sastojka: Za 2 nedelje je rezultati oduševili! (RECEPT)

Ova maska će vam posvetliti kožu, smanjiće crvenilo i poboljšaće izgled. Svi sastojci su prirodni, pa je najbolje da svaki put koristite novu smesu
Nega
16:50h Autor:
Na lice nanela masku od 4 jeftina sastojka: Za 2 nedelje je rezultati oduševili! (RECEPT)
Foto: Profimedia

Vaša koža je ogledalo fizičkog i emotivnog zdravlja. Što pre budete počeli da se brinete o njoj, to ćete blaže stariti. Međutim, najbolje bi bilo da se držite podalje od proizvoda za lepotu koji imaju štetne hemikalije, već pogledajte ove prirodne savete.

Ova maska će vam posvetliti kožu, smanjiće crvenilo i poboljšaće izgled. Svi sastojci su prirodni, pa je najbolje da svaki put koristite novu smesu. Pošto sadrži sok od limuna, najbolje je da pre nanošenja na lice nanesete na unutrašnju stranu podlaktice, posebno ako imate osetljivu kožu.

Potrebno vam je: pola kašike kokosovog ulja, 1 belance, pola kašike limunovog soka i 1 šolja rashlađenog čaja od kamilice.

U jogurt dodajte dva sastojka i nanesite na lice: Čudesan efekat oduševljava kozmetičare!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Belance je veoma korisno u maskama za lice jer je puno kolagena, vitamina A i proteina. Jaja se obično koriste za lečenje crvenila lica, proširenih pora, akni, opekotina i osipa. Takođe ima sposobnost da smanji vidljivost sitnih bora, popravlja izgled kože i daje elastičnost.

Limun sadrži dosta zdravih sastojaka kao što su kalcijum, vitamin C, magnezijum i kalijum. Ovi sastojci su neophodni za zdravlje kose i noktiju. Plus, sok od limuna balansira masnu kožu.

5 do 10 godina mlađi izgled: Čuveni doktor Oz otkriva dokazanu rutinu protiv starenja!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Kokosovo ulje je bogato prirodnim antibakterijskim, antimikotičnim i antiinflamatornim jedinjenjima. Kao takvo, ovo ulje je sjajno za lečenje ekcema, akni, suve kože i slično. Takođe je dobro za hidrataciju, regeneraciju oštećene kože i obnavljanje prirodne zaštitne barijere kože.

Kamilica je klasičan tretman za crvenilo, suvu kožu i zapaljenje, kao i svrab. Biljka poboljšava teksturu i elastičnost kože. Sadrži antimikrobna, antialergijska, antiinflamatorna, antioksidantska i analgetička svojstva

Spasava ljude od ćelavosti: Prirodni preparat od kamilice i lovora! (RECEPT)

Priprema: Razbijte jaje i odvojte belance od žumanceta koristeći ljusku. Odvojte žumance i umutite belance dok ne postane penušavo. Dodajte limun i ulje i dobro promešajte. Operite lice vodom i sapunom ako želite. Natapkajte lice čistim peškirom i prstima nanesite masku u kružnim pokretima.

Ostavite 15 minuta i isperite rashlađenim čajem od kamilice. Ponovite na svake 2 nedelje za najbolje rezultate.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs