Zastupljeno i kod nas

Ima 46, a izgleda 15 godina mlađe: Ovo je tajna mladolikosti Ketrin Zite Džouns!

Domaći preparati iz kuhinje su sve popularniji i među holivudskim glumicama, pa se tako i Ketrin okrenula prirodi umesto botoksu i plastičnim operacijama, za razliku od njenih brojnih koleginica
Nega
20:52h Autor:
Ima 46, a izgleda 15 godina mlađe: Ovo je tajna mladolikosti Ketrin Zite Džouns!
Foto: Instagram / Catherinezetajones

Ukoliko se pitate koja je tajna mladolikosti 46-godišnje Ketrin Zite-Džouns, evo odgovora! Glumica je rado otkrila da na lice nanosi arganovo ulje, čime obezbeđuje neophodnu hidrataciju, a ujedno održava i mladolik izgled.

Domaći preparati iz kuhinje su sve popularniji i među holivudskim glumicama, pa se tako i Ketrin okrenula prirodi umesto botoksu i plastičnim operacijama, za razliku od njenih brojnih koleginica.

Podmladite se i zategnite lice: Efikasna maska protiv bora za 20 minuta! (RECEPT)

"Samo dok otputujem iz Njujorka i kada se smestim u hotelsku sobu, meni se koža osuši kao čips. Ali uveče nanesem arganovo ulje koje mi nahrani kožu, tako da dan započinjem sa hidriranim licem", izjavila je Zita-Džouns i dodala:

"Međutim, prava hidratacija dolazi iznutra. Nikada ne možete da popijete previše vode. Samo bez gaziranih pića. Mislim da je sreća najbolji tonik za mladolikost. Ukoliko ste zadovoljni sobom iznutra, to će se videti i spolja."

Ovo ulje se proizvodi od oraha sa arganovog drveta, koje je poreklom iz Maroka, a žene ga već vekovima koriste za lečenje akni, suve kože, ublažavanje bora, bolova u zglobovima, pa čak i strija.

Žene oduševljene rezultatom već posle 7 dana: Domaća krema koja uništava celulit! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs