Osmeh koji privlači

Pet zdravih i jeftinih načina za izbeljivanje zuba

Neka vaš osmeh sija uz pomoć namirnica koje imate u svom frižideru
Nega
22:12h Autor:
Pet zdravih i jeftinih načina za izbeljivanje zuba

Ukoliko želite blistavo bele zube, poput onih koje imaju holivudske zvezde, ne morate da odlazite do zubara, već posetite vašu kuhinju. Izbelite zube prateći naše savete.

1. Svaki dan pojedite jednu jabuku Jabuke sadrže kiseline, koje na prirodan način uklanjaju mrlje na vašim zubima i tako ih održavaju belim, kažu stručnjaci. Upravo zato, umesto čokolade i čipsa, naviknite se da grickate zdrave jabuke. 2. Isperite usta sa jabučnim sirćem Baš kao i jabuke, jabučno sirće, takođe, uklanja mrlje sa zuba. Zato, na svakih nekoliko dana koristite ovo sirće umesto sredstva za ispiranje usta. 3. Pijte kroz slamku Kafa, čajevi i sokovi ostavljaju mrlje na našim zubima, ali ako želite to da sprečte, što češće za piće koristite cevčicu. 4. Ljubite se više

Istraživanje na Academy of General Dentistry dokazalo je kako ljudi, koji se više ljube, imaju i svetlije zube. Razlog je dodatna sluz, koja se stvara tokom ljubljenja. Zato, uživajte u emocijama i strasti i na prirodan način izbeljujte zube. 5. Jedite i pijte više mlečnih proizvoda Mleko, sir i jogurt puni su kalcijuma, koji su dobri za zdravlje zuba, ali i za njihov lep izgled.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs