probajte

DANAS SVI NOSE KRATKU KOSU, ALI SAMO ITALIJANKE ZNAJU NAJBOLJE: Ovih 7 frizura su potpuno zaludele žene ove jeseni

Iako frizuru možemo promeniti bilo kad, početak novog godišnjeg doba čini nam se kao najbolja prilika za nove promene.

Nega
Autor:
DANAS SVI NOSE KRATKU KOSU, ALI SAMO ITALIJANKE ZNAJU NAJBOLJE: Ovih 7 frizura su potpuno zaludele žene ove jeseni
Foto: Instagram / hoskelsa

Ako razmišljamo o novoj frizuri, posebno ako se radi o nekoj kraćoj frizuri, sada je idealno vreme. Uz klasični bob, tu su i box bob kao i italijanski bob, modernizoivana verzija retro "shag" frizure i još nekoliko drugih frizura za kraću kosu čija će se popularnost nastaviti tokom cele godine.

1. Box bob

Kod box boba najvažnija je forma i struktura, što posebno možemo naglasiti razdeljkom na sredini i ravno sečenim vrhovima.

2. Mikro šiške

Ako već imamo frizuru bob, odlično osveženje koje joj možemo dodati je i neka vrsta šiški, a mikro mini šiške koje blago padaju iznad obrva mogle bi biti kul odabir.

3. Zalizani bob

Trendi zalizana kosa je uvek super izbor, a to je moguće učiniti i sa svim vrstama bob frizure.

4. Italijanski bob

Italijanski bob je šik frizura prepuna volumena koju obožavaju i brojne slavne dame, a odlikuje je i nešto duža dužina kose kao i lepršavost.

5. Fen frizura inspirisana 90-im

U slučaju da je naša kosa nešto duža i da je već možemo nositi u podignutim frizurama repa ili punđe, umesto ovog svakodnevnog rešenja, našoj kosi frizer za postizanje osveženog izgleda može dodati lagane slojeve, inspirisane frizurama iz 90-ih, prepunim volumena, a kosu onda u istom stilu možemo i stilizovati.

6. Barbi plavi bob

Barbi je definitvno najveći filmski hit ovog leta, a plava nijansa kosa kakvu nosi i Barbi, vrlo je popularna među bojama za kosu, a u bobu je možemo nositi stilizovanu ravno ili u nežnim i opuštenim talasima.

7. Shag frizura

Razbarušena frizura puna volumena i slojeva, popularni "shag", takođe je jedan od i dalje popularnih trendova u frizurama koju možemo nositi u kraćoj i dužoj verziji.

Koja vam se frizura najviše dopada?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs