8 FRIZURA KOJE ĆE BITI APSOLUTNI TREND 2023. GODINE: Stručnjaci kažu da će na tronu biti najlepša verzija boba ikada

Frizeri i stilisti tvrde da će ove frizure biti u trendu tokom cele 2023. godine.

Nega
Autor:
8 FRIZURA KOJE ĆE BITI APSOLUTNI TREND 2023. GODINE: Stručnjaci kažu da će na tronu biti najlepša verzija boba ikada
8 frizura koje će biti u trendu u 2023 godini, Foto: Printscreen/instagram

Na samom kraju 2022. godine možemo da zaključimo da su se neki stari načini stilizovanja kose vratili u modu, pa su popularne frizure bile shaggy cut i "fudbalerka", a došlo je i do promena u trendovima farbanja. Nosile su se prirodne nijanse i pramenovi koji izgledaju prirodno, a kako stvari stoje neki od tih trendova će nastaviti i svoju dominaciju i u 2023. godini.

Tako se za sada izdvaja 8 načina stilizovanja kose, koji će biti hit u 2023., barem ako je suditi prema rečima svetski poznatih frizera. Koji su to stilovi i frizure, saznajte u nastavku.

Blunt bob

Možda i najlepša verzija bezvremenske frizure boba bila je na samom vrhu najtraženijih stilova šišanja tokom čitave 2022. godine, a svoju popularnost će sasvim sigurno nastaviti i u 2023. Blunt bob je omiljen način friziranja jer kosu ne skraćuje previše, zadržava ravnu formu i lepo uokviruje lice, a odlično je i to što sjajno pristaje svakom tipu kose.

Candlelit brineta boja

Candlelit smeđa kosa nametnula se kao najtraženija boja za kosu 2022. i 2023. Izgleda toplo i sjajno reflektujr svetlo, što joj daje nežni zlaćani ton. Duboko, topla boja smeđe izgleda raskošno, te je sjajan odabir i za žene s tamnijom kožom, kao i za one s porcelanskim tenom.

Bixie

Na ovoj listi se našla, očekivano, i jedna kratka frizura i to upravo bixie cut. Taj omiljeni stil vrlo kratke kose postao je omiljen među ženama koje žele drastičan rez i otkačenu frizuru. Odlično naglašava crte lica, a opet deluje ženstveno.

Uptown blonde

Plava kosa ostaje na tronu najtraženijih nijansi, ali će se tokom 2023. tražiti jedna boja više od ostalih, takozvana "uptown blond". Ona deluje holivudski luksuzno, a imperativ je da kosa izgleda negovano i bez žutih tonova.

Fudbalerka

Voleli je ili ne, ali situacija je takva da čuvena fudbalerka ne ide nigde ni tokom sledeće godine. Iako nosi titulu omražene, popularnost ove frizure ne jenjava, a jedina razlika je što su se sada pojavile i dosta nežnije, suptilnije varijante koje nisu toliko ekstremno ošišane i izražene. Podsetimo se, ova se frizura vratila u modu pre dve godine kada su je nosile Rijana i Majli Sajrus.

Čokoladno smeđa

Kao slap čokolade, ovakva kosa oduzima dah uvek, pa će tako biti i vrlo tražena tokom cele 2023. Što više sjaja, bogate, čokoladne nijanse i talasi u kosi ovakvu boju kose posebno lepo naglašavaju, a omiljen je odabir među prirodnim brinetama.

Shaggy cut

Ova romantična frizura biće aktualna i tokom narednog perioda. U poslednje vreme već su se pojavile i njene nove verzije, a popularnost joj je donelo upravo to što pristaje svim teksturama kose, zbog čega je jasno da će i tokom 2023. biti među najpopularnijim trendovima.

Auburn crvena

2022. je definitivno obiežila crvena boja kose, bilo da je bila reč o nijansa bakra, šargarepe ili cimeta, gotovo svi crvenkasti tonovi bili su jako popularni. 2023. bi tako prema rečima stručnjaka trebala da obeleži "auburn" crvena koja najviše izgleda kao mešavina kestena i mahagonija s dubokim crvenim podtonom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs