"NEMA ŠANSE DA JE OVO ISTA OSOBA" Uz pomoć šminke i trikova postigla je NEVEROVATNU transformaciju, svi trljaju oči

Kloi Voterc ne stidi se da pokaže svoje lice bez šminke na TikToku, a zbog njenih neverovatnih transfromacija mnogi sumnjaju da se radi o istoj osobi

Nega
Autor:
"NEMA ŠANSE DA JE OVO ISTA OSOBA" Uz pomoć šminke i trikova postigla je NEVEROVATNU transformaciju, svi trljaju oči
Uz pomoć šminke i trikova postigla je neverovatnu transformaciju,, Foto: Printscreen/TikTok/chloewaterz

Kloi Voterc, iz Amerike, postala je viralna zahvaljujući svojim neverovatnim veštinama šminkanja, kojima uspeva da se potpuno transformiše.

Nedavno je okačila video na na TikTok-u, na kome vidimo Kloi pre šminkanja i kada je našminkana, a ovaj video je pogledalo skoro 2 miliona ljudi.

Prvih par sekundi vidimo Kloi vezane kose bez šminke i u kariranoj košulji, a nakon toga vidimo gotovo sasvim drugu osobu savršene kože, dugih trepavica i punih usana.

Nakon transformacije, Kloino lice je odmah izgledalo dosta mlađe ,zbog čega ljudi nisu verovali da se radi o istoj osobi.

"Nema šanse da je ovo ista osoba", "Ovo su majka i ćerka", "Ovo je zstrašujuće, prestanite da koristite toliko šminke", "Ujutru se pored tebe probudi sasvim druga osoba", samo su neki od komentara ispod videa.

U prethodnim video snimcima, Kloi je otkrila kako uspeva da postigne tako mladolik izgled lica. Njena tajna je u lepljivim trakama za lice pomoću kojih se dobija instant lifting efekat.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs