POKAZALA dlake

MANEKENKA POKAZALA SVOJU INTIMNU REGIJU: Dlake su se*si, ne znam u čemu je problem! (FOTO)

Manekenka ponosno ističe svoje dlačice!

Nega
Autor:
MANEKENKA POKAZALA SVOJU INTIMNU REGIJU: Dlake su se*si, ne znam u čemu je problem! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/aimeeinghigher

U poslednje vreme sve je popularniji trend nedepiliranja, koji su pokrenule slavne ličnosti. Poznate dame odvažile su se da pokrenu nešto za šta većina smatra nedopustivim u 21. veku.

Neke su otišle korak dalje objavivši fotografije svojih neizdepiliranih regija.Manekenka Ejmi Hajer našla se na meti prozivki, jer je pokazala neobrijanu intimnu regiju. Mnogi su šokirani ovakvim potezom, te smatraju da je prevršila svaku meru.

Manekenkine društvene mreže preplavljene su fotografijma, na kojima pokazuje svoje neizdepilirane prepone, kao i pazuh. Ona poručuje: "Dakle, ako dlaka nije trebalo da bude tamo, uopše ne bi rasle na našim telima".

Pored negativnih komentara i osuda koje svakodnevno dobija, postoje i oni koji su je podržali. Uglavnom su to dame koje su pričale o svojim iskustvima, zbog kojih su rešile da se ne depiliraju. Ejmi ističe da svoju intimnu regiju posebno održava, negujući dlake da budu nežne i duge.

"Mislim da je to kul i seksi, iskreno", "Dlake su seksi, ne znam u čemu je problem", "Volim kad moja devojka izgleda prirodno. Više joj se divim!", "Ne treba da te bude sramota, samo neka raste"- neki su od komentara.

Pored komentara podrške, dominirali su oni negativni - "obrij se", "majmunica", "gadna si", "štroko".

Manekenka nije jedina koja neguje ovaj trend, mnoge slavne dame glasno govore o tome.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs