Spas za svaku ženu

VREME JE DA SE SPREMIMO ZA LETO: Otkrivamo kako da se rešite dlačica sa celog tela na čak 6 meseci!

Kako da konačno tokom letnjih meseci budemo spremne za pokret u svakom trenutku?

Nega
13:31h Autor:
VREME JE DA SE SPREMIMO ZA LETO: Otkrivamo kako da se rešite dlačica sa celog tela na čak 6 meseci!
Foto: Shutterstock

Konačno su nam stigli topliji dani, a sa njima i kratki rukavi, omiljene suknjice, haljinice, kratke pantalone, uskoro i kupaći kostimi... Svi ti divni odevni komadi koji zahtevaju da nam celo telo bude besprekorno glatko!

I dok tokom jesenjih i zimskim meseci tokom kojih se pokrivamo slojevima odeće možemo da dozvolimo sebi da ponekad preskočimo uklanjanje dlačica, nema te žene koja ne bi volela da tokom celog leta ne misli na ovu žensku noćnu moru.

Depilacija nam se odavno smučila zbog moguće iritacije, crvenila, bola, a kasnije i nejednakog rasta dlačica, koji nam onemogućava da depilaciju ponovimo kada nam treba, već moramo da čekamo da dlačice dovoljno porastu. Svakodnevno brijanje i oštre dlačice koje se mogu napipati već sutradan odavno znamo da nije dobro rešenje...

Kako se onda rešiti dosadnih dlačica sa celog tela na duži rok? Kako da konačno tokom letnjih meseci budemo spremne za pokret u svakom trenutku?

Nova Lumea IPL 9000 sa SenseIQ tehnologijom je rešenje za vas, jer ona je najbrže i najefikasnije IPL rešenje do sada koje će vas osloboditi potrebe za uklanjanjem dlačica sa celog tela na duži period !

Lumea
foto: Promo

Nova Lumea sa čak 450.000 bljeskova garantuje i do šest meseci potpuno glatke kože bez dlačica, nakon punog ciklusa tretmana!

Nakon 12 tretmana novom Lumeom, rast dlačica na nogama smanjiće se i do 77 odsto, pa ćete ovu neophodnu, ali neprijatnu aktivnost moći značajno ređe da obavljate.

Kako funkcioniše IPL tehnologija?

Intenzivna pulsna svetlost koristi nežno svetlo za zaustavljanje rasta dlačica. IPL (Intense Pulsed Light – Intenzivna pulsna svetlost) koristi tople, nežne impulse svetla kojim se dlačice uspavljuju u korenu i tako se zaustavlja i sprečava njihov ponovni rast i do šest meseci.

Lumea IPL 9000 efikasno deluje na prirodne temanoplave, braon i crne dlačice, kao i na nijansama kože od veoma svetle do tamnobraon, zahvaljujući SmartSkin senzor i SenseIQ tehnologiji pomoću koje se ovaj pametni aparatić sam prilagođava vašem tenu i dobijate postavku koja je jedinstvena i najefikasnija baš za vas.

Poseduje četiri pametna dodatka pa je savršena za baš svaki deo tela, čak i najosetljivije - od ruku i nogu, preko lica i pazuha do bikini linije.

Lumea
foto: Promo

Ako su vam dlačice suviše potamnele od učestalog brijanja ili depiliranja, ne brinite - Lumea IPL na tamnijim dlačicama daje još bolji i brži rezultat! Ne treba da brinete ni o mogućoj iritaciji, jer je ovaj ženski pomoćnik broj 1 za lepotu, nastao tokom dugogodišnjeg istraživanja u saradnji sa dermatolozima, dizajniran tako da odgovara i najosetljivijim tipovima kože.

4 najvažnija koraka za upotrebu Lumea IPL uređaja:

1. Pre prve upotrebe pomoću brijača uklonite sve dlačice sa regije koju želite da tretirate Lumeom

2. Uključite uređaj i prilagodite ga svojoj nijansi kože i boji dlačica

3. Prislonite aparat na kožu pod uglom od 90 stepeni i pritisnite dugmence za svetlo

4. Lagano klizite aparatrom tik iznad kože i pustite da pulsirajuće svetlo učini svoju magiju i uspava dlačice

Lumea
foto: Promo

Dodatna pogodnost ovog fenomenalnog aparata jeste što se tretman obavlja veoma brzo – obe potkolenice biće gotove za manje od 10 minuta, a neverovatna brzina i efikasnost Lumea uređaja glavni su razlozi zašto su ovom aparatu rekle DA i brojne poznate dame, od kojih posao zahteva da stalno budu sređene i spremne za pokret.

Jedna od njih je i naša poznata influenserka Jovana Jocić, koja je podelila sa nama iskustvo sa korišćenjem Lumea aparata za uklanjanje dlačica.

Lumea
foto: Promo

"Lumeu koristim aktivno već skoro godinu dana. Ono što me je iskreno iznenadilo je da sam prve rezultate mogla da vidim već nakon 2. tretmana. Sad sam sam već u fazi kada samo održavam regije koje sam uradila (pazuh,noge i prepone),što mi mnogo olakšava život ,jer nema potrebe za brijanjem,depilacijom i samim tim imam mnogo više vremena za druge stvari. Ono što mi je takođe jako važno je to da sam se rešila takozvane ‘pileće kožice’ na intimnoj regiji koja je bila takva, uzrokovana ranijim urastanjem dlačica. I za kraj,velika ušteda u poređenju sa epilacijom u salonima", rekla nam je Jovana.

Zato drage dame, ako želite da i vi budete spremne u svakom trenutku, oslobođene naporne obaveze zvane "uklanjanje dlačica svaki čas", sada znate ko će vam u tome najbolje pomoći - Lumea IPL 9000 je vaš novi najbolji saveznik za savršeno glatku kožu tokom celog leta!

Registrujte svoj Lumea uređaj na Philips.rs i ostvarićete produženu garanciju i umesto dve, imaćete garanciju na uređaj čak tri godine!

*Kupovinom Lumea uređaja modela BRI do kraja godine ostvarujete pogodnost testiranja i povrata novca - testirajte Lumeu 100 dana od datuma kupovine, nakon čega je možete vratiti i dobiti svoj novac nazad, ukoliko iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni.

Lumea
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs