Probajte

Savršen ten za nekoliko minuta: Napravite sami preparat za samotamnjenje od samo jednog sastojka! (RECEPT)

Pola leta je već prošlo, mnogi od nas se nisu odlučili da odu na more, pa ni na planinu u svojoj zemlji ali to ne znači da svojim gradom ne prošetate lep ten. Postoji način - i to prirodan.

Nega
Autor:
Savršen ten za nekoliko minuta: Napravite sami preparat za samotamnjenje od samo jednog sastojka! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Za postizanje lepog bronzanog tena potrebno je nekoliko dana na moru, planini, jezeru, a to podrazumeva sate i sate izležavanja na suncu. Znamo da sunčevi zraci uništavaju kožu, mogu čak da izazovu i rak, pa se mnoge žene u poslednjih nekoliko godina štite od sunca, a bronzani ten dobijaju tako što kupuju preparate za samotamnjenje. Ako im ne verujete ili su vam skupi oni kupovni, donosimo vam jednostavan recept za preparat posle kog će vam koža biti kao svila, a ten bronzan. Pravi se od samo jednog sastojka, a samo je važno da pre njegovog nanošenja dobro pripremite telo - uradite piling tela.

Maska za lice od krompira: Ublažava nadutost i briše fleke i podočnjake kao od šale! (RECEPT)

foto: Shutterstock

Ovaj preparat se jako lako razmazuje, a pomaže i kod opekotina izazavanih sunčanjem. Bićete oduševljeni!

Od sastojaka vam je potreban samo crni čaj! U 2 dl prokuvane vode, dodajte dve supene kašike crnog čaja, ostaviti da se ohladi oko pola sata, procediti čaj, sipati u bočicu koja ima pumpicu i prskati proizvod na celo telo i naravno na lice.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs