Leči svaku bolest

Napitak bez koga više nećete moći: Plava solarna voda leči svaku bolest!

Osim što je vrlo zdrava, ova voda pomaže da očistite duboke negativne podsvesne procese koje iznova i automatski ponavljamo
Lepi & Zdravi
17:54h Autor:
Napitak bez koga više nećete moći: Plava solarna voda leči svaku bolest!
Foto: Shutterstock

Voda sama po sebi provodi vibracije, frekvencije energija, kristala, boja... Ali, plava solarna voda pruža ono najbolje: moćnu energiju Sunca, izvora sveg života i fascinantnih svojstava isceljujuće i smirujuće plave boje.

Zapravo se radi o drevnoj havajskoj tehnici isceljenja. Ova voda pomaže da očistite duboke negativne podsvesne procese koje iznova automatski ponavljate. Plava solarna voda isceljuje emocionalne rane i blokade, oslobađa ih na površinu i otpušta, pa nas tako dovodi nazad u čisto stanje, na čisti početak, bez pozadinskog šuma negativnih misli.

Osim toga, ona vas ispunjava pozitivnošću, mirom i ljubavlju. Mogu je piti deca, bolesni od raka, posebno oni koji su na hemioterapiji. Čak je i ukusnija od obične vode, a vrlo ju je lako napraviti.

Šokantan snimak iz bolnice u Kini - Izlečenje raka za samo 3 minuta! (VIDEO)

Zašto plavo?

Plava je boja pete čakre, takozvanog centra moći ili grlene čakre (Vishuddha). Grlena čakra je vrlo važna, jer je put kroz koji se energija iz viših energetskih centara može kretati do nižih i obratno. To je prvi centar viših frekvencija i tek kad je on potpuno čist i otvoren, možemo dosegnuti viša stanja svesti. Sve bolesti su povezane sa petom čakrom, jer izbor je uključen u svaki detalj života i u svaku bolest.

Ona predstavlja most između fizičkog i duhovnog sveta, između srca i uma. Odvaja duhovno i prenosi nameru duše, način na koji spoznajemo životni zadatak. I naučno je dokazano da plava boja ima neverovatno snažan uticaj na mozak, donošenje odluka i ponašanje.

Plavo nebo znači lep, opuštajući dan. Čisto mirno plavo more znači smirenost i spokoj. Ustvari, sve što je plavo simbolizuje poverenje, odanost, mudrost, samopouzdanje, inteligenciju, veru, istinu i raj. Bog Krišna je plav. Nauka kaže da nije slučajnost da sve ove plave stvari čine da se osećamo tako dobro. Uostalom, plava je i jedina boja spektra koja može krajnje učinkovito sprečiti ljude da počine samoubistvo.

Dokazano je da plava boja deluje smirujuće na ljude i upravo zbog toga se koristi na različite načine. Na primer, 2000. godine, policija je u Glazgovu instalirala plavu rasvetu u područjima sa visokom stopom kriminala. Od tada, kriminal u tim zloglasnim kvartovima je pao za devet odsto!

Dragulj ruske medicine - Sve primene zlatne vode i kako je pripremiti!

U Japanu, nekoliko velikih železničkih kompanija se prebacilo na isključivo plavo svetlo na svim železničkim prelazima. Dosad su ostvarili zapanjujući uspjeh: U 2007. godini, godinu dana pre nego što su plava svetla instalirana, bilo je 640 samoubistava. U 2008. godini, nakon što su svetla postavljena, taj broj je pao na nulu!

Ako vam je sve ovo čudno i ako ne verujete u neverovatnu učinkovitost plave boje, čitajte dalje!

Jedna teorija kaže da sama boja ima opipljiv, biološki učinak na našu moždanu hemiju. Doktor Harold Volfart sproveo je istraživanje u kojem je otkrio da rasveta u boji zaista ima psihološki uticaj na decu i odrasle, a ono što je posebno bizarno u svemu jeste činjenica da ima jednak učinak čak i na slepe osobe!

On veruje i da tragovi elektromagnetnih energija koje čine obojenu svetlost utiču na određene neurotransmitore u mozgu. Kada svetlost određene boje pada na oko, čak i ako je oko "neispravno", ona pogađa žlezdu koja proizvodi melatonin, koji stvara lančanu reakciju koja podiže raspoloženje i smiruje emocije.

Zdravlje na usta ulazi - Jelovnik koji čuva srce i produžava život!

Kako napraviti plavu solarnu vodu?

Sve što vam treba je staklena flaša plave boje, nije važna nijansa, jednako su delotvorne i one najsvetlije, kao i one tamno modre, niti zapremnina - sasvim dobro može da posluži i boca dečjeg soka.

Ono što je važno jeste da bocu punimo filtriranom, izvorskom ili običnom vodom i da čep ne sme biti metalan. Može biti pluten, staklen, čak i plastičan, samo ne metalan. Čep služi samo kao zaštita od prašine ili insekata koji jako vole ovu vodu. Bocu sa vodom treba držati na suncu između 1 i 12 sati. Ako je držite duže, ukus će joj postati slatkast.

Konzumiranje

Pijte ove vode što više možete, vrlo je ukusna i pitka. Nekako je naš organizam prepoznaje, pa čak i oni ljudi koji kažu da inače malo piju, bez problema popiju po nekoliko litara. Pogotovo u vremenima kada intenzivno čistite organizam, preporučuje se ispijanje plave vode.

Živeo je 152 godine zbog jednog napitka - Sprečava svaku bolest!

Osim za piće, koristite ovu vodu za kuvanje (dovoljna je jedna kap), zalivanje cveća, ljubimce, dodajte je u mašinu za veš i sudove, vodu za pranje automobila, podova i stakala, stavite u raspršivač i osvežite prostorije, dodajte u kupku...

Jednom kad ste napravili plavu solarnu vodu, možete je preliti u bilo koju drugu posudu, plastičnu, staklenu, svejedno. Možete je držati u frižideru ili na sobnoj temperaturi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs