Nabavite što pre

Muke sa ravnim tabanima: Kako da duplo umanjite bolove izazvane ravnim stopalima?

Višesatno stajanje i hodanje može da optereti stopalo i izazove jake bolove
Lepi & Zdravi
15:22h Autor:
Muke sa ravnim tabanima: Kako da duplo umanjite bolove izazvane ravnim stopalima?
Foto: Promo

Ako su ravna stopala i vaš problem i želite uloške koji neće ispadati iz obuće i koje ćete moći da nosite čak i na bosu nogu, Comfy Feet jastučići su nešto što jednostavno morate imati. Pročitajte OVDE koliko zapravo mogu da vam pomognu.

Višesatno stajanje i hodanje može da optereti stopalo i izazove jake bolove, a uz pomoć Comfy Feet jastuka bol će bukvalno isčeznuti. Pored toga što smanjuje pritisak u stopalima, ovaj revolucionarni proizvod, koji se može kupiti OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999, podiže i luk stopala, što veoma pozitivno utiče na otklanjanje bolova u nogama, kolenima i leđima.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ukoliko se vi ili vaše dete osećate umorno i ne možete više da trpite bol koji ravna stopala nose sa sobom, priuštite stopalima Comfy feet jastučiće. Oni služe kao podrška stopalima tako što ih oslobađaju pritiska i pružaju dodatnu potporu i udobnost prilikom nošenja.

Jastučići se izrađuju u univerzalnoj veličini i u potpunosti odgovaraju svim uzrastima. Pogodni su za bosu nogu, patike, cipele, japanke i visoke potpetice i veoma se lako održavaju. Poručite ih po akcijskoj ceni i oslobodite stopala neprijatnog pritiska.

Poručite telefonom na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs