Evo kako

Meka koža, zdrava kosa: Šeron Stoun je živi primer dostojanstvenog starenja! (FOTO)

Prelepa glumica izgleda da stari, ali unazad
Lepi & Zdravi
15:32h Autor:
Meka koža, zdrava kosa: Šeron Stoun je živi primer dostojanstvenog starenja! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ona je jedna od najseksepilnijih glumica na svetu i stari bez botoksa i injekcija. Šeron Stoun ima telo na kojoj joj svi zavide, lice kao da je bar 15 godina mlađa. I ima svoje fitnes i bjuti tajne koje vam otkrivamo u nastavku, piše Elle.rs.

Prelepa glumica izgleda da stari, ali unazad. I dalje izgleda negovano, lepo i seksi, na pragu šeste decenije. Zato smo morali malo da istražimo koje su njene tajne dobrog izgleda. Zanimljivo je da ih nema mnogo, ali očigledno su veoma efektne. Uostalom, ona je živi primer za to.

Iako mladalački izgled kože pripisuje genima, Šeron ističe da je veoma važna svakodnevna nega lica. Da bi koža lica izgledala sveže, glumica koristi micelarnu vodu, kvalitetne maramice za skidanje šminke i kremu koja hidrira lice. U njenoj svakodnevnoj nezi je i krema za sunčanje, za predeo dekoltea.

Izbegavanje kafe i teške hrane su takođe dobrineli njenom fantastičnom izgledu kože.

Dragocen plod, bogat selenom i cinkom: Dovoljno je da pojedete 2 dnevno!

Објава коју дели Sharon Stone (@sharonstone) дана 17. Мај 2017. у 6:46 PDT

U sferi kose, koja je dugo bila njen zaštitni znak, Šeron se oslanja na vosak, maske. Slavna glumica ne predlaže svakodnevno pranje kose, već tretiranje kose 3 puta sedmično.

Dugonoga glumica smatra da sa vežbanjem ne treba preterivati - vežbati toliko da se osećate dobro je njena deviza, a među omiljenim aktivnostima je pilates i opuštajuća šetnja pored mora.

Potpuno obnovite kosu i obrve za samo tri meseca: Svaka žena mora da se neguje sa ovim uljem!

Објава коју дели Sharon Stone (@sharonstone) дана 11. Јул 2016. у 10:16 PDT

Izbor hrane podrazumeva raznovrsnost, ali glumica više voli ribu od mesa i uživa u laganim voćnim napicima. Biljni čajevi, čaša crnog vina i crna čokolada je nešto u čemu posebno hedoniše.

Dakle, tajna fantastičnog izgleda zvezde "Niskih strasti" leži u umerenosti i činjenici da starimo i da treba to da prihvatimo krajnje normalno i opušteno, baš kako je Šeron Stoun uradila.

5 frizura koje vraćaju vreme unazad: Podmladite se, skinite bore i godine! (FOTO)

Објава коју дели Sharon Stone (@sharonstone) дана 13. Мар 2017. у 9:02 PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs