Naučnici su otkrili jedan definitivan uzrok karcinoma. Ono što je interesantnije je to što to istovremeno može da bude i lek!
Rezultati su pokazali da je acidična (kisela) krv savršeno tlo za razvoj kancerogenih ćelija. Karcinom se hrani glukozom koje naše telo unese i razvija se u acidičnom okruženju koje stvaramo. Održavanjem blago alkalnog okruženja ćelije karcinoma tokom vremena odumiru, tako da zapravo vi time sprečavate razvoj karcinoma i drugih potencijalnih bolesti.
Zbog toga su određene promene u ishrani najefikasniji i najzdraviji metod eliminisanja karcinoma i mogućeg rizika od oboljenja.
Ovo je kratka lista pojedinih acidičnih i alkalnih namirnica, stoga možete napraviti svoj izbor u pogledu sprečavanja i tretiranja karcinoma.
Acidične namirnice
- Kukuruz
- Sočivo
- Šljive
- Suve šljive
- Zrnevlje
- Sve vrste mesa
- Sve vrste sireva i mlečnih proizvoda
Kad telo napadnu žestoke bolesti: Namirnice koje sadrže OVO suzbijaju Alchajmera, dijabetes, rak!
Alkalne (bazne) namirnice
- Brokoli
- Šargarepa
- Prokelj
- Beli luk
- Fermentisano povrće
- Zelena boranija
- Grašak
- Kelj
- Spanać
- Paradajz
Kiselost i alkalnost supstance se meri pH skalom koja varira od 0 do 14. Vrednost pH od 0 do 7 je kisela, dok je svaka veća vrednost alkalna ili srednja.
Kancerogene ćelije ne mogu da prežive ukoliko je vaša pH vrednost iznad 7,5. Karcinom je metabolična bolest i često je rezultat loše i nepravilne ishrane. Kancerogene ćelije bukvalno jedu glukozu i dišu kiselinu. Glukoza je zapravo šećer. Većina namirnica koje jedete redovno su vrlo acidične i povećavaju nivo glukoze u vašem telu.
Prvi znak da će mladež postati zloćudni karcinom: Jedini siguran način da sprečite rak kože!