Teško ga je nabaviti

Doktor Frenk Šalenberger tvrdi: Ovo voće značajno pomaže lečenju raka!

Stručnjaci su naveli da ima odlična svojstva i kada je u pitanju borba protiv dijabetesa

Medicina
Autor:
Doktor Frenk Šalenberger tvrdi: Ovo voće značajno pomaže lečenju raka!
Foto: Profimedia

Dr Frenk Šalenberger, doktor iz Nevade, kaže da kada se govori o borbi protiv raka, on će uvek biti više za prirodne supstance koje sprečavaju rast kancerogenih ćelija.

On je sproveo razne studije i rezvetarol, zeleni čaj i antioksidativni suplementi su samo neka od njegovih otkrića.

Ne tako davno je doktor pronašao i voće za koje je dokazano da je efikasno pri ubijanju ćelija raka pankreasa. To voće se naziva "gorka dinja" i često se koristi u Okinavi, u Japanu.

Istraživači su objasnili da je sok od gorke dinje zapravo oštetio dve linije kancerogenih ćelija za 90% i ubio preostale dve linije za 98%.

Zbog njega su Japanci zdravi i žive najduže: 10 zlatnih saveta slavnog lekara (105)!

foto: Profimedia

Složićete se da su ove studije dokazale da gorka dinja ubija ćelije raka na tanjiru. Pitanje je: Da li će funkcionisati kod životinja? Da li će izlečiti ljude?

Istraživači sa Univerziteta u Koloradu su testirali efekat gorke dinje na miševima i rezultati su pokazali neverovatno smanjenje tumora na pankreasu za 64%. Pritom, nije bilo nikakvih nuspojava.

Oni su koristili dozu koja je jednaka 6 grama praha za prosečnog čoveka.

Studije su takođe pokazale da gorka dinja pomaže i kod dijabetesa. Gorka dinja poboljšava bilo kakav problem sa metabolizmom usled njenog dobrog efekta na glukozni metabolizam.

Naravo, ukoliko vam je dijagnostikovan karcinom ili dijabetes, obavezno se konsultujte sa lekarom o uključivanju tretmana gorkom dinjom u svoju regularnu terapiju, kako biste imali najveći uspeh u borbi protiv bolesti.

Slavni naučnik otkriva najmoćniji prirodni lek: Četiri kašike dnevno pomažu lečenje raka! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs