Radovanje nije potrajalo

Dečko joj poklonio skupocenu tašnu: Od nje je bolelo rame, skener otkrio jezivu istinu! (FOTO)

Kako su dani prolazili, Džejd je počela da oseća oštar bol u ramenu na kome je nosila njenu novu torbu
Medicina
11:46h Autor:
Dečko joj poklonio skupocenu tašnu: Od nje je bolelo rame, skener otkrio jezivu istinu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Džejd Lagden (29) je bila toliko uzbuđena kada je njen momak Toni iznenadio novom dizajnerskom torbom. Vatreno crvena torba nije bila samo moderna, već i funkcionalna: bila je dovoljna da u nju stavi sve svoje potrepštine, tako da je nosila svakog dana.

Ali, kako su dani prolazili, Džejd je počela da oseća oštar bol u ramenu na kome je nosila njenu novu torbu. Bol se, takođe, širio i u njen vrat. Džejd je u početku pretpostavljala da je torba suviše velika i da je ostegla neki mišić. Mislila je da će proći samo od sebe i nastavila je da nosi svoju omiljenu torbu. Ali, šest nedelja kasnije, bol se samo pogoršao. Odlučila je da poseti lekara koji je uradio skener njenog ramena.

Džejd je primila razočaravajuće vesti: bol koji je osećala nema nikakve veze sa njenom torbom, ali je ona sigurno pomogla da se otkrije istina. Doktori su joj dijagnostikovali sekundarni rak dojke sa metastazama u jetri i limfnim žlezdama. Džejd je bila iznenađena činjenicom da je bol u ramenu i vratu povezan sa njenom jetrom: svi imamo nerv koji ide od jetre do vrata.

Nažalost, Džejd nije bila nepoznanica ova užasna bolest. Ona se već borila sa rakom dojke 2013. godine. Džejd je bila u fazi remisije nakon dugotrajnog zračenja, mastektomije i rekonstrukcije dojke. Sada je zahvalna torbi koju joj je poklonio momak zato što joj je spasila život jer su joj drugi put brzo uspostavili dijagnozu. U pokušaju da smanji tumore, Džejd trenutno ide na cikluse hemioterapije.

Beba odbijala majčino mleko i tako joj spasila život: Slučaj Sare (26) nezabeležen u medicini!

<\/div>

Ona je zahvalna svojoj porodici, prijateljima i momku koji joj ne daju da klone duhom i koji su oranizovali prikupljanje sredstava za nju.

<\/div>

Jedan od njihovih glavnih ciljeva jeste da osiguraju da Džejd i njen 11-ogodišnji sin nastave da stvaraju zajedničke uspomene.

Srećom, bol je sve manji i Džejd nastavlja da svuda nosi svoju voljenu Majkl Kors torbu koja joj je spasila život.

Biljka koja uništava rak: Monah je 20 godina proučavao, otkriva čudesan recept! (FOTO)

<\/div>

"Obožavam je i da nije bilo nje, možda ne bio osetila bol i moj rak bi se dalje proširio", kaže ona. Uprkos činjenici da je njen rak neizlečiv, ova hrabra majka se nada da će doktori uspeti da ga stabilizuju da bi mogla da provede što je više moguće vremena sa svojim sinom. Džejd kaže da je podelila svoju priču sa svetom da bi podigla svest o raku dojke. Želi da posavetuje sve da ako vi i li neko od vaših bližnjih oseti bilo kakav neuobičajen bol, obavezno posetite lekara.

Zašto jedni ljudi obole od raka, a drugi ne: Ključna greška koja deluje kao okidač!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs