Neverovatno

Zašto je došlo do epidemije raka kod nas: Lek postoji još od 1923. godine, a lekari ćute!

Niko vam neće reći ono očigledno: ono si šta jedeš, a hrana je danas dizajnirana da ubije
Medicina 06.02.2017. - 20:26h Autor: dnevno.hr
Foto: Thinkstock

Lekari kažu da ne znaju kako je došlo do epidemije raka? Zaista?

 

Danas u svetu u kojemu medicina neverovatno napreduje svaki dan, sve je više bolesnih i umrlih od navodno neizlečivih oboljenja poput raka.

 

Najnovije informacije o zastrašujućoj epidemiji raka kod nas i u regionu zbunile su sve ljude pa i lekare koji izjavljuju da ne znaju zašto je toliko obolelih od raka.

 

Pri tom niko ne spominje činjenice. Ono si šta jedeš.

 

Naime, sve je više neoborivih dokaza da se hrana danas koristi kao oružje protiv čovečanstva. To je vrlo podmukao i tihi rat protiv čovečnosti, vrlo dobro zakamufliran, a posledice su strašne. Hrana koju jedemo menja ljudsko biće, a samim time i stvarnost koju živimo.

 

Majk Adams glavni naučnik i osnivač ove laboratorije Natura Newsa došao je do jednog jedinog zaključka; “Hrana danas je dizajnirana tako da ubija!”

 

“Na temelju onoga što sam video putem atomske spektroskopije i analize svih tvari koje ljudi konzumiraju na dnevnoj bazi moram poručiti u grubo da je stanje zaista alarmantno” govori Adams koji je za ovo istraživanje analizirao standardnu hranu koju možete kupiti na policama trgovina, od zamrznutih proizvoda, mesa i slatkiša do  voća i povrća koje bi trebalo biti zdravo.

 

5 osobina ljudi koji pobeđuju rak: Zbog ovog su jači od nevolje!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Rezultati ovog istraživanja bili su strašni – nemoguće je naći hranu koja je zaista hranjiva i zdrava – hranu koja zaslužuje da se naziva hrana.

 

Posledice takve ishrane ali i otrovane vode, vazduha, kozmetike, vakcina, su mnoge bolesti ali ponajviše nenormalna epidemija bolesti raka od kojeg ljudi obolevaju sve više uprkos tome što je medicina znatno napredovala pa je sasvim logički i jasno da tu nešto ne štima.

 

Lek za rak naime postoji, a za to otkriće još je 1923. godine nemački naučnik Otto Heinrich Warburg dobio Nobelovu nagradu, a to se danas potpuno namerno ignoriše jer bolest raka od kojeg obolevaju milioni ljudi itekako je potrebna farmaceutskoj industriji kojoj nije u interesu rak sprečiti i izlečiti nego upravo suprotno, cilj je što više bolesnih koji će se lečiti dugo i u korist megalomanske zarade i naravno na uštrb čoveka.

 

Ono što navodi i dr. Warburg, a što je važno za napomenuti je to da obolenje od raka ne dolazi ni od kuda već je za izazivanje te bolesti potreban celi niz okolnosti koje su se poklopile. Rak dolazi u područje oslabljenog imunološkog sistema, u toksičan organizam i u organizam u kojemu se očitava velika kiselost te mala količina hranjivih vrednosti. Uzrok takve raširenosti ove naizgled neizlečive bolesti je u tome što je čovečanstvo danas bombardovano hranom koja to zapravo nije, i koja u organizmu stvara veliku kiselost.

 

Za pobedu ove bolesti prema dr. Warburgu potrebne su dve stvari. Prva je vera u apsolutnu pobedu te bolesti, a druga je stvaranje bazalnog organizma hranom koja podstiče bazalnost.

 

U nastavku vam donosimo popis namirnica koje su kisele i koje bi oboleli od raka trebali izbegavati u širokom luku, ali i popis baznih namirnica koje mogu iskoreniti rak.

 

Dr. Warburg dobio je Nobelovu nagradu jer je otkrio da se u bazalnom organizmu rak ne može hraniti – on može opstati samo u kiselom organizmu koji ga hrani!

 

Istraživao rak 50 godina, i sada tvrdi: Javnost je u zabludi sa fatalnim posledicama!

 

Foto: Profimeida
Foto: Profimeida

Hrana koja podstiče bazalnost tela:

 

Sve sveže voće

 

Sveže zelene salate

 

Sve klice

 

Sve povrće(sirovo ili kuvano)

 

Bademove ili suncokretove semenke

 

Jabukovo sirće

 

Kukuruz u klipu

 

Urme

 

Suvo voće (bez sumpora)

 

Sveže bobičasto voće

 

Sveže osušeno začinsko bilje

 

Sokovi od svežeg sirovog voća

 

Sokovi od svežeg sirovog povrća

 

Sirutka od kozjeg mleka

 

Zelena hrana (alge, spirulina, chlorella)

 

Biljni čajevi (bez kofeina)

 

Med

 

Limun

 

Bob

 

Ovo su znaci da vam je telo kiselo: Kako da ga alkalizujete u rekordnom roku!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Beli luk

 

Organski javorov sirup

 

Lubenice i dinje

 

Proso

 

Sirova prešana ulja od: avokada, kokosa, lana, grožđa, maslina, šafrana i suncokreta

 

Quinoa

 

Krompiri

 

Grožđice

 

Kiseli kupus (bez soli)

 

Supa od povrća

 

Hrana koja podstiče kiselost

 

Alkohol

 

Ječam

 

Crni ili beli biber

 

Hleb

 

Kolači

 

Konzervirano voće ili povrće (ili iz mikrotalasne)

 

Gazirana pića

 

Sve vrste pahuljica

 

Čokolada

 

Kafa ili kofein

 

Mlečni proizvodi

 

Jaja

 

Hrana kuvana na ulju

 

Žitarice (osim quinoa i proso)

 

Meso, riba, školjke

 

Nikotin

 

Zobena kaša

 

Testenine

 

Kokice

 

Konzervansi

 

Prerađena hrana + so (uključujući morsku, keltsku i himalajsku)

 

Kupovni sokovi

 

Soja, tofu, tempeh

 

Beli i prerađeni šećer

 

Umetni zaslađivači

 

Čajevi sa kofeinom

 

Sirće (osim jabučnog)

 

Sve vrste žitarica....

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...