Vredi probati

Medicinska mešavina: Za 10 dana bol nestaje, i više se ne vraća! (RECEPT)

Po pravilu, ova metoda bi trebalo da prođe bez nuspojava i pruža odlične rezultate
Medicina
13:38h Autor:
Medicinska mešavina: Za 10 dana bol nestaje, i više se ne vraća! (RECEPT)
Foto: Profimedia

Za ovaj neverovatni prirodni lek se kaže da ublažava bol usled osteoporoze i ostehondroze, i da nakon upotrebe nećete osećati bol narednih nekoliko godina!

Ovo je mešavina za masažu koja se priprema sa nerafinisanim biljnim uljem i solju (možete koristiti morsku so). Medicinska mešavina se priprema odmah za ceo tok lečenja. Trebaće vam 10 kašika soli i 20 kašika ulja (maslinovog, suncokretovog).

Priprema: Pomešati ulje i so u staklenoj flaši. Zatvoriti je. Nakon nekoliko dana dobićete laganu mešavinu. Primena: Svakog jutra bi trebalo da utrljate mešavinu energičnom masažom na vratne pršljenove na mestima gde osećate bol. U početku masirajte 2-3 minuta, dodajući svaki dan još 2-3 minuta, kako bi na kraju imali celokupno vreme masaže od 20 minuta. Nakon završetka masaže, obrišite vrat mokrim i toplim peškirom.

40 godina nije išla kod lekara: Prost recept joj čuva zdravlje decenijama!

Prilikom primene postupaka kao što je ovaj, može da se desi da prouzrokujete manju iritaciju kože. Stoga, nakon završetka masaže, obrišite kožu suvom krpom i pospite bebi puderom u prahu.

Rezultat 10-dnevnog tretmana je stimulisanje cirkulacije i poboljšanje mišićne regeneracije hrskavice i koštanog tkiva. Nakon 8-10 procedura primetićete radikalne promene.

Obnavljanjem protoka krvi u vratnoj kičmi, glavobolje nestaju i vid se popravlja. To je povezano sa činjenicom da se telo oslobađa od toksina, što zauzvrat pomaže normalizaciji metabolizma.

Tokom procesa čišćenja, možete osetiti malu pospanost i vrtoglavicu, ali to se ne događa često. Po pravilu, tretiranje osteohondroze na ovaj način prolazi bez nuspojava i pruža odlične rezultate.

50 godina trpeo strašne migrene: Deka (79) pronašao neverovatan lek za glavobolju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs