100 % istinito

Majice koje definišu vaš horoskopski znak: Lavice će biti oduševljene!

Odevni komadi koji definitivno opisuju svaki znak Zodijaka
Lepi & Zdravi
08:30h Autor:
Majice koje definišu vaš horoskopski znak: Lavice će biti oduševljene!
Foto: PR

Sve horoskopske znake definišu neke karakteristike, a ove majice su ubole suštinu!

Ovan

Foto: Promo
Foto: Promo

UVEK GLAVOM KROZ ZID – POJEŠĆU SVE KOLAČIĆE

Zbog štamparske greške prilikom pisanja prvog horoskopa uobičajilo se verovanje da su Ovnovi tvrdoglavi, ali to nije istina – osobe rođene u ovom znaku su u stvari izuzetno tvrdoglave. Osim toga sklone su zvocanju, gunđanju, prebacivanju i hrkanju prilikom spavanja sa glavom okrenutom severu. Izuzetno su dobri ljubavnici osim ako u podznaku nisu Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe ili sam Ovan. Vole da postavljaju čudna pitanja sagovorniku i često se prevrću u krevetu.

http://www.hangar.rs/svi-proizvodi/odeca-i-obuca/horoskop-majica-ovan/

Bik

Foto: Promo
Foto: Promo

ILI ĆE TI ŽIVOT BITI CVEĆE – ILI TEBE VIŠE BITI NEĆE

Ako je neko sklon pozajmljivanju novca ili knjiga, ako je trapav, ukoliko često menja raspoloženje iz neobjašnjivih razloga i ako je isključiv u donošenju zaključaka – možete da se opkladite da je u horoskopu Bik. Račun verovatnoće da ćete opkladu dobiti je 1:12! U krevetu, Bik je seksualni manijak, naročito ako je krava dovoljno luda. Inače, Bikovi su veoma zaljubljivi – najčešće se zaljubljuju u ogledalo i to je jedina stvar koju će sigurno poneti na pusto ostrvo. Inače, ako vas Bik pozove na večeru, ponesite novac, jer će u poslednjem trenutku ustanoviti da je novčanik zaboravio kod kuće.

http://www.hangar.rs/svi-proizvodi/odeca-i-obuca/horoskop-majica-bik/

Blizanci

Foto: Promo
Foto: Promo

BLA BLA BLA – ŠARMANTNA I U CENTRU PAŽNJE

Ako neko suviše često reči ponavlja dva puta, gotovo je sigurno da je Blizanac. 94,2% Blizanaca za ručak će između pihtija i škembića izabrati pihtije i po tome se najlakše mogu prepoznati. Blizanci su inače slatkorečivi, vole da upotrebljavaju deminutivčiće, skloni su preterivanju u jelu i često čarape bacaju ispod kreveta pre spavanja. U ljubavi su kontraverzni: vole čiste čaršave i prljave strasti. Jezivo su ljubomorni.

http://www.hangar.rs/svi-proizvodi/odeca-i-obuca/horoskop-majica-blizanci/

Rak

Foto: Promo
Foto: Promo

GLASNO SE SMEJEM – NEKAD PLAČEM OBRAZE DA ZAGREJEM

Velika strast Rakova je kikiriki, a opsesija im je čokolada. Često se bude noću i uznemiravaju kućni frižider. Vrlo su radoznali i posebno ih zbuđuju ljudi koji ćute. Ako vidite nekoga ko u društvu stalno šapuce nešto nekom u uvo, ko stavlja ruku na usta kad se smeje, spotiče se o tepihe ili se stalno oblizuje – znajte da ste natrčali na Raka. U ljubavi traže od partnera da ih mazi, a u seksu pate od dugih predigri.

http://www.hangar.rs/svi-proizvodi/odeca-i-obuca/horoskop-majica-rak/

Lav

Foto: Promo
Foto: Promo

NAJBOLJA SAM MAČKA – ZABACIM GRIVU I UŽIVAM U PIVU

Oči im se sjaje kada u već slanu supu dodaju so, uvek ulaze na srednja vrata autobusa, pompezno se javljaju na telefonski poziv, uvek prvi ulaze u lift i vole stolice za ljuljanje – to su Lavovi. U ljubavi su stidljivi sve dok im ne provalite nadražaj-tačku. U seksu su pohotni ako im je glava okrenuta prema severu, a leđa ka zidu – inače krajnje prosečni. Vole da se voze na mestu suvozača.

http://www.hangar.rs/svi-proizvodi/odeca-i-obuca/horoskop-majica-lav/

Devica

Foto: Promo
Foto: Promo

GDE SAM JA TU JE SCENA – PRITAJENA FATALNA ŽENA

Ritaju se u krevetu, vole da sede drugima u krilu, preskaču linije kad hodaju trototarom, obožavaju da se cenjkaju i vole da se tuširaju hladnom vodom – to su karakteristike Devica. Kada pišu, stavljaju zareze i, gde treba, i, gde ne, treba u, recenici. U ljubavi su čas konvencionalne, čas zaviruju kroz ključaonice. U seksu su divlje, ali samo na tvrdoj podlozi. Veoma su strpljive – krajnje smireno će vam objasniti zašto kasne na sastanak.

http://www.hangar.rs/svi-proizvodi/odeca-i-obuca/horoskop-majica-devica/

Vaga

Foto: Promo
Foto: Promo

NISAM JA NEODLUČNA – NEGO IMAM PREVIŠE IZBORA

Još od malih nogu ne mogu da se odluče izmedu dve noše, merkaju prolaznike na ulici i spreda i straga, mljackaju dok jedu – to su Vage. Ako neko u društvu tvrdi da zebra nije ni crna sa belim prugama, ni bela sa crnim prugama, već zelena sa crno-belim prugama, on pokazuje sve karakteristike osoba rođenih u ovom znaku. Omiljena zabava Vaga je gledanje tenisa: levo-desno, levo-desno, levo-desno,… U ljubavi padaju na citate, a u seksu na diktate.

http://www.hangar.rs/svi-proizvodi/odeca-i-obuca/horoskop-majica-vaga/

Škorpija

Foto: Promo
Foto: Promo

MNOGO LAKO PLANEM – PUKNEM KAO BALON PA STANEM

Škorpija pregažena valjkom ostavlja najveće mrlje na betonu od svih horoskopskih znakova. Škorpije inače vole da se pentraju po listopadnom drveću, obožavaju duge šetnje po kupatilu i kuhinji, iako na vratima uvek piše „vuci“ uvek će da ih guraju i pate od telefonskih razgovora koji su tek nešto kraći od večnosti. Omiljena poza Škorpija je „sendvič s nogu“. Zaljubljuju se na prvi pogled samo na nudistickoj plaži. Sklone su zvocanju.

http://www.hangar.rs/svi-proizvodi/odeca-i-obuca/horoskop-majica-skorpija/

Strelac

Foto: Promo
Foto: Promo

NISAM JA NEUHVATLJIVA – POGREŠNU STRELU KORISTIŠ

Ako su sva mesta u autobusu slobodna, Strelac će sesti na ono mesto koje je razervisano za majke sa decom. Nema većih inadžija nego što su Strelci – iz inata ce čak prestati i da teraju inat. Obožavaju musaku, sladoled, grupne izlete, listanje foto-albuma i ostale lepljive stvari. Omiljeni deo odece im je rajfešlus. U ljubavi se loše oblače, ali se zato u seksu dobro svlače.

http://www.hangar.rs/svi-proizvodi/odeca-i-obuca/horoskop-majica-strelac/

Jarac

Foto: Promo
Foto: Promo

VOLIM ŠTO SAM KLASA- DAJ TO VINO

Jarci su izuzetno praktične osobe – deviza: kupite poster umesto televizora – jevtiniji je, samo se slabije čuje. Izuzetno su temperamentni, naročito u zaglavljenom liftu. Skloni su praćenju mode razgledanjem izloga i neobičnim hobijima nalik na skupljanje noktiju poznatih ličnosti, čileanskih stoljnjaka s kraja XIX veka ili sličica fudbalera III lige Australije. Za Jarca omiljeni detalji iz umetnosti su: simfonije u D-duru, aktovi i mrtve prirode.

http://www.hangar.rs/svi-proizvodi/odeca-i-obuca/horoskop-majica-jarac/

Vodolija

Foto: Promo
Foto: Promo

POSVETIM SE AL DŽABA – MAŠTAM MORE JA I KEBA KRABA

Vodolije su po kakarkteru takve da bi im kao omiljena TV-emisija odgovarala ona pod nazivom „Izvinite zbog smetnji“. Omiljene poslastice: gurabije i tufahije. Vodolije su izuzetno maštovite i sklone su pretpostavci da je Pepeljuga verovatno imala odvratno veliku nogu čim je cipel(ic)a samo njoj pristajala. Omiljeni deo dana je noć.

http://www.hangar.rs/svi-proizvodi/odeca-i-obuca/horoskop-majica-vodolija/

Riba

Foto: Promo
Foto: Promo

EVO ČEKAM PRINCA – BAVIM SE AKTIVNO ČEKANJEM

Na umetničkim delima prvo proveravaju potpis umetnika – to su Ribe. Sklone su štucanju i kada ih niko ne pominje. Idol svih Riba je Marfi: ako postoji i najmanja mogućnost da nešto krene naopačke, to će i krenuti naopacke. U ljubavnim vezama Ribe najviše vole podvezice. Poklon koji za rođendan budete najduže otvarali sigurno je pakovala neka Riba. Alergične su na boraniju i otvorene šahtove. Omiljene knjige za Ribe su one sa tvrdim koricama.

http://www.hangar.rs/svi-proizvodi/odeca-i-obuca/horoskop-majica-ribe/

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs