Krenite što pre

Jabuku i cimet stavite u vodu i pijte svaki dan: Sok sa tri čudesna efekta! (RECEPT)

Kombinacija jabuke i cimeta fantastično reguliše metabolizam i efikasno smanjuje težinu, eliminišući usput i višak nakupljene tečnosti iz organizma
Lepi & Zdravi
23:00h Autor:
Jabuku i cimet stavite u vodu i pijte svaki dan: Sok sa tri čudesna efekta! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Osim što je jeftin, ukusan i bez kalorija, predstavljamo vam napitak koji ima tri sjajna zdravstvena efekta: čisti organizam od otrova, ubrzava metabolizam i pomaže kod mršavljenja!

Osim jabuke, osnovni sastojak ovog napitka je cimet. Antioksidansi iz njega stabilizuju nivo šećera u krvi i smanjuju žudnju za ugljenim hidratima, a pritom ne podstiču preterano lučenje insulina, što je važan faktor uspešnog mršavljenja.

Stručnjaci tvrde da se upotrebom cimeta lučenje insulina stavlja pod kontrolu, što će omogućiti uspešno topljenje masnih naslaga.

Istraživanja su pokazala da uzimanjem samo pola kašičice cimeta dnevno možete da smanjite količinu lošeg holesterola, a on vam takođe pomaže i kod loše probave i utiče na smanjenje nivoa triglicerida.

Recept jedne Beograđanke: Pravila sam i pila kefir punih 30 dana, a rezultati su neverovatni! (FOTO)

Zato odmah pripremite vodu sa jabukom i cimetom!

Sve što vam treba jeste jedna jabuka, jedan štapić cimeta (ili kašičica cimeta u prahu) i oko 1,5 do dve litre prokuvane ili filtrirane vode.

Priprema: Jabuku iseckajte na kriške, dodajte cimet i prelijte vodom. Pustite da odstoji sat - dva, pa pijte tokom dana kad god poželite.

Kombinacija jabuke i cimeta fantastično reguliše metabolizam i efikasno smanjuje težinu, eliminišući višak nakupljene tečnosti iz organizma.

Kašika dnevno je sasvim dovoljna: Moćna tečnost topi salo i ubrzava metabolizam!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs